BİLGİÇ: ADANA HAKETTİĞİ YERE BİRAN ÖNCE GELMELİ
Manşet Haber 17.10.2023 12:08:56 0

BİLGİÇ: ADANA HAKETTİĞİ YERE BİRAN ÖNCE GELMELİ

BİLGİÇ: ADANA HAKETTİĞİ YERE BİRAN ÖNCE GELMELİ






Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, makamlarda hoş seda bırakmanın önemine değinerek “Adana’mıza hizmet etmek hepimizin ortak amacıdır. Adana hak ettiği yere mutlaka gelmelidir. Bunun için sıçramanın tam vaktidir.”dedi.





AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile beraberindeki heyet Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimine iadei ziyarette bulunarak ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda Adanayı daha ileri taşımak için görüş alışverişinde bulundu





İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana Ticaret Borsası’nın Adana ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek “İşleyişi ile Adanamıza çok modern bir kompleks kazandırmanız takdire şayan. İnancım şudur ki; işini iyi yapan insanlar temsil ettikleri her makamda başarıya ulaştığı gibi artarak yükseliyor. Sizlerin de bizlerin de ortak amacı yaşadığımız şehre katkı sağlamak. Hepimiz kendi işlerimizi yaparken ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz. Kentimizin sorunlarını tespit edip, çözmede bakanlarımız ve milletvekillerimizle birlik beraberlik içerisinde davranıyoruz. O yüzden şehrimizi kalkındırma yolunda hep beraberiz. Önceliğimiz şehrimizi hak ettiği büyüklüğe eriştirmektir. Bu yolda inancım tamdır. Sizlerin desteğine, beraberliğimize çok ihtiyacımız var. Sizlerin tecrübelerinizden, bilgi birikiminizden her zaman faydalanmak istiyoruz.” dedi.





ATB Başkanı Şahin Bilgiç, makamlarda hoş seda bırakmanın önemine değinerek şunları söyledi:





“Adanamıza hizmet etmek hepimizin ortak amacıdır. Adana hak ettiği yere mutlaka gelmelidir. Bunun için sıçramanın tam vaktidir. Türkiye’nin tarımda en önemli merkezi Çukurova’dır. Üyelerimiz Çukurova tarımına, tarımsal sanayisine, hayvancılığa hizmet edip ticaretini yapan insanlardan oluşuyor. Ekonomiye katma değer sağlamaya devam ediyorlar. ATB olarak biz yönetimimizle, meclisimizle, çalışanlarımızla seferber olmuş durumdayız. Tüm gayretlerimiz Adanamız içindir. Türkiye’de ticaret borsacılığı en iyi yapan borsaların başında gelen entegre Ticaret Borsasıyız. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu borsa binası yapacaklara ‘önce gidin Adana Ticaret Borsasını görün, öyle plan yapın’ diyor bu bizim için bir gururdur. Bir başka gururu da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘Modern ve Teknolojik Entegre Ticaret Borsası Kompleksi Projesi’ ile birincilik ödülünü almak oldu. Ayrıca TABADER’den “Yılın Kuruluşu” ödülünü aldık. Tüm bunlar işini severek yapmanın eseridir. Bizler bugün bu makamlardayız ama bugün seçilmiş gibi heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adanamız, bölgemiz ve ülkemiz için iyi olacak her işte, her konuda yer almaya hazırız.”



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°