BİLİCİ’NİN CHP ROZETİNİ ÖZEL TAKTI
SİYASET 20.08.2024 22:27:00 0

BİLİCİ’NİN CHP ROZETİNİ ÖZEL TAKTI

İYİ Parti’den Adana Milletvekili seçilen, Akşener’in Genel Başkanlığı bırakmasından sonra partisinden istifa eden ve bir süre bağımsız kalan Bilal Bilici CHP’ye katıldı.

İYİ Parti’den Adana Milletvekili seçilen, Akşener’in Genel Başkanlığı bırakmasından sonra partisinden istifa eden ve bir süre bağımsız kalan Bilal Bilici CHP’ye katıldı. 

CHP Genel Merkezinde Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısında konuşan Genel Başkan Özgür Özel "En iyi kadrolar ve en doğru kaynak yönetimini yapacak bilinç Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir. Biz halkın partisiyiz, milletin partisiyiz, mağdurların ve mazlumların hizmetine talibiz." dedi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilal Bilici'nin CHP'ye katılımını “Baba ocağına tekrar dönüyor”  dedi ve şunları söyledi:

“BABA OCAĞINA DÖNÜYOR TEKRAR”

“Tabii bu toplantı bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin Meclis açık olduğu takdirde grup toplantısı yaptığı saatte, Salı günü saat 13:30’da toplandı. Basının ilgisi var, televizyonlar canlı yayınlıyor ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesine yeni bir katılım var. Bu katılımı biz 1 Ekim’e kadar bekletemedik. Çünkü eğitimi ile çalışkanlığıyla bize yapacak çok katkısı, seçildiği seçim bölgesinde Adana’da yapacak çok faaliyeti olduğu için şu anda bağımsız milletvekili olan Sayın Bilal Bilici Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılıyor. Tam da kelimenin oturduğu yerde baba ocağına dönüyor tekrar. Lisans eğitimini Boston Üniversitesi Ekonomi Üniversitesi’nde bitiren, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi’nde tamamlayan, uluslararası şirketlerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuş, dış ekonomik ilişkiler kurulu yönetiminde önemli sorumluluklar almış, Guatemala Fahri Konsolosluğu‘nu üstlenmiş, genç, dinamik, başarılı ve seçim bölgesinde hem Meclis’teki performansıyla hepimizin göğsünü kabartan, iyi yetişmiş genç bir arkadaşımız baba ocağına geliyor. Ben değerli başkanlarımızın ve yöneticilerimizin huzurunda kendisine rozetini takmak üzere kendisini kürsüye davet ediyorum.”

Bilal Bilici’nin CHP rozetini  Genel Başkan Özgür Özel taktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, İYİ Parti’den istifa ettikten sonra bir süre bağımsız kalan Bilal Bilici’nin CHP’ye katılmasını sosyal medya hesabından, “Adana’mızın 5. vekili! Baba ocağına hoş geldin @bilalbilici01Hayırlı, uğurlu olsun…” ifadeleri ile duyurdu.


Anahtar Kelimeler: BİLİCİ’ ROZETİNİ TAKTI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 23.5°