BOTAŞ yarı finalde
Manşet Haber 7.01.2014 23:49:50 0

BOTAŞ yarı finalde

BOTAŞ yarı finalde

konak _botasSpor Toto Türkiye Kupasında mücadele eden Adana Botaş çeyrek final karşılaşmasında Konak Belediyesi ile karşılaştı. Karşılaşma boyunca üstün bir performans ortaya koyan kırmızı beyazlılar karşılaşmadan 74-61 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Adana Botaş adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmanın ardından ise maçın oyuncusu Bahar Öztürk seçildi. Günün bir diğer çeyrek final karşılaşmasında ise Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmadan Galatasaray, Beşiktaş'ı 62-48 mağlup ederek Adana Botaşspor'un rakibi oldu.

Karşılaşmanın ilk çeyreği Adana Botaş'ın üstünlüğü ile sona erdi:14-20 Maçın ikinci yarısında da oyun üstünlüğünü elden bırakmayan Adana Botaş, Konak Belediyesi karşısında ilk yarıyı 8 sayı önde tamamladı:32-40 Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Adana Botaş üst üstte bulduğu sayılar ile Konak Belediyesi karşısında son çeyreğe 19 sayı önde çıktı.

Aziz Akkaya 'Kupada yolumuza devam ediyoruz'

Adana Botaş, Konak Belediye maçının ardından konuşan Adana Botaş Baş Antrenörü Aziz Akkaya 'Öncelikle adımızı yarı finale yazdırdığımız için çok mutluyuz. Konak Belediyesi'nin dış şutları bizim için çok önemliydi. Bizlerde bunun için önlem almaya çalıştık ve bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Adana Botaş alt yapıya bir önem veren takımdır. Konak Belediyesi karşısında da genç oyuncularımızın tamamı yer aldı. Ligde oynadığımız Ceyhan Belediye maçının ardından Türkiye Kupasında da kazanarak yolumuza devam etmemiz oldukça önemli. Tüm oyuncularımı bir kez daha kutlarım' dedi.

konak belediyesi- adana botasSALON: Ankara S.S.

HAKEMLER: Ziya Özorhan, Seher Nur Yazıcıoğlu, Halit Can Cihan

KONAK BELEDİYESİ: Christi Thomas 9, Rozerin Koç 0, Latoya Thomas 21, Anna Jelavic 2, Tuğçe Canbaz 9, Deniz Çolakoğlu 5, Revaziye Gönül Atila 0, Didem Süer 7, Cansu Aslan 5, Tuğçe Murat 3

ADANA BOTAŞ: Büşra Akbaş 0, Pelin Bilgiç 7, Esra Erden Atacan 3, Anna Vajda 7, Saynur Tozlu 5, Nadya Zuyeva 0, Elif Emirtekin 2, Sandra Viana 17, Tilbe Şenyürek 2, Alperi Onar 0, Bahar Öztürk 31

1. Periyot: 14-20

2. Periyot: 32-40

3. Periyot: 38-57

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°