“Bu kabus bitecek”
Manşet Haber 4.03.2015 14:42:29 0

“Bu kabus bitecek”

“Bu kabus bitecek”

isik_ayata_bildaciCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Işık Ayata Bildacı, cumhuriyet kazanımlarını mirasyedi gibi harcayan iktidarın mutlaka gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Gazetecilerle biraraya gelen Eski Parti Meclisi Üyesi Işık Ayata Bildacı,”Ülkenin üçte birini satıp borçları üç kat artırmak gerçekten büyük marifet. Görevlerini yaptılar. Bunun için AKP iktidarını elbirliği ile göndermek gerek” dedi.

AKP’nin bıraktığı tahribatı sadece CHP’nin bitirebileceğini belirten Bildacı, “Bu kabus bitecek. AKP iktidara geldiğinde bunun bir kabus olduğunu, uyanınca biteceğini düşünmüştük ama kabus değil gerçekmiş. Allah, bize bunları göndermeyi nasip etsin” diye konuştu.

Dr. Işık Ayata Bildacı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ADANA’DA TARIM VE SANEYİ SIFIRLIYORLAR”

“3 ay önce dolar kuru neydi, bugün ne? Cebimizdeki paranın dörtte biri yok oldu. 6 katrilyon olan kredi kartı ve banka borcu 352 katrilyona çıktı.

Adana’mızda ise işsizlik gibi bir yara var. Genç işsizliği oranı da çok yüksek... Bunlar sıfırlamayı iyi yapıyor. Adana’da tarımı, hayvancılığı ve sanayiyi de sıfırlıyorlar. Bereketli topraklarımızı ekilemez hale getirdiler. Toprağını ekmeyeni ödüllendiriyorlar. Oysa insanların ürettiği için ödüllendirilmesi gerek. Bundan 15 yıl önce Çukurova’da ekim yapılmayacak deseler, bunun bir saçmalık olduğunu düşünürdüm. Adana’da istihdam alanları açmak gerek. Bir kentte, bir ülkede üniversite mezunları, gençler işsiz ise o ülkenin geleceği karanlık demektir. Sanayi bitti, sağlığı mahvettiler, eğitim tam bir facia. “

Toplantıya basın mensuplarının yanı sıra Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°