'CADI KAZANI' OYUNUNA PLAKET

26.10.2017 11:24:46

'CADI KAZANI' OYUNUNA PLAKET

Adana Barosu Ankara Barosu ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü yapılan Tiyatro Festivalinde de 'Cadı Kazanı' adlı oyunu sergileyen ve başarılı performanslarıyla ayakta alkışlanan Tiyatro Topluluğu'nda yer alan avukatlara teşekkür plaketi verdi.
Tamamı avukatlardan oluşan ve 2011'de 'Bir Şehnaz Oyun''la 'sahne' diyerek yola çıkan Adana Barosu Tiyatro Topluluğu, 2012'de 'Tersine Dünya', 2013'de 'Anam,Bacım, Avradım', 2014'de 'Deri Ceket', 2015 ‘de 'Komşu Köyün Delisi', 2016 ‘da ‘Zenabir’ ve 2017 yılında 'Cadı Kazanı' ile izleyenlerin beğenisini topladı.
Tiyatro ekibinde, Adana Barosu Avukatları; Uğur Aydıngül, Namık Kemal Tüylüce, Murat Şahin, Mustafa Onur Kutlay, Dilek Nur Donma Bal, Altuğ Polat, Mustafa Serdar Demirtaş, Duygu Tatar, Pelin Genç, Esma Çömelek, Oğuzhan Uçar, Dilara Talay, İsmail Oray Ayhan, Seda Sağ, Fatih Aslan, Ayşenur Atıcı, Açelya Açık, Sümeyra Serter rol aldılar.
Adana Barosu Tiyatro Topluluğu 3-4 Temmuz 2017 Salı günü Hacı Sabancı Kültür Merkezi'nde oyunu sahneledi. Ardından 7 Temmuz 2017 Cuma günü Ankara Barosu ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü yapılan ve Baromuzun başlattığı Tiyatro Festivalinde de sahne aldılar.
Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, avukatlık mesleğinin sadece dosya kapakları içerisinde, duruşma salonlarında ve adliye koridorları arasında yapılacak bir meslek olmadığını da ifade ederek , '90 yılı geride bırakan Baromuzun her alanda kurumsal ve güçlü bir Baro olması yolunda ilerlemeyi meslektaşlarımızın da gönüllü çalışmaları ve iyi niyetli gayretleriyle sürdüreceğimize inancım tamdır.” dedi.



1

AKDENİZ SANAT GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

2

"HALK SAĞLIĞINI KORUMAK İKTİDARIN SORUMLULUĞUDUR"

3

VETERİNER HEKİMLERİ DARP EDEREK HAYVANLARI KORUYAMAZSINIZ!

4

SEYHANLI MİNİKLERİN TİYATRO HEYECANI

5

CHP’Lİ SÜMER: ADANA’NIN GÖRÜNTÜSÜ DEĞİŞTİ