‘ÇAĞDAŞ YAŞAM STANDARTLARINI UYGULAYACAĞIZ ’
Manşet Haber 4.10.2017 15:33:46 0

‘ÇAĞDAŞ YAŞAM STANDARTLARINI UYGULAYACAĞIZ ’

‘ÇAĞDAŞ YAŞAM STANDARTLARINI UYGULAYACAĞIZ ’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av.Aziz Erbek ‘çağdaş yaşam standartlarını kent yaşamına uygulamak için aday adayı olduğunu söyledi.
Basının önemli olduğunu vurgulayan Erbek, özellikle yerel basını önemsediğini ifade etti, “Çünkü ulusal basının temel ayağı yerel basındır.Basın yaşamımızın vazgeçilmezidir. Ülkemizin ve kentimizin gelişimi için basınla iç içe olmalı, Adana için çalışmalıyız.’dedi.aziz_erbek_medya
CHP Adana Büyüykşehir Belediye Başkan Aday adayı Aziz Erbek, doğma, büyüme Adanalı olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:
“Çağdaş yaşam standartlarını kent yaşamına uygulamak için aday adayı oldum. Adaylık düşüncemdeki amaç, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını kentimizde uygulamak. Bugüne kadar yapılan hizmetler için mevcut belediye başkanına ve geçmiş dönemlerde hizmet veren tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Biz daha iyisini yapmak için adayız.”
Adana’nın yaşanabilir bir kent olması için çok sayıda projeleri olduğunu belirten Av.Erbek, ‘Şehircilik standartlarımız makul ve meşru olacak. Kafamızın arkasında farklı düşüncemiz olmadığı için, basınla da iç içe olacağız. Etniksel, mezhepsel, siyasi kaygılardan uzak yolumuza devam edeceğiz.
Biz Adana'nın çağdaş standartlarda şehirciliğe kavuşmasını istiyoruz. Hiç bir başkanımız eksik, fazla yapmış demeyeceğiz. Biz mevcut konumu ile alıp götürmeye talibiz. Geçmişte çalışmış arkadaşların tecrübelerinden de faydalanmak istiyoruz. Sosyal demokrat belediyecilik mantığı ile çağdaş, asgari Avrupa Birliği belediyeciliğini Adana'ya getireceğiz. Bu seçim sözü değil. Açık, doğru, düzgün olacağız. Makul ve meşru olacağız. Adana da iyi yetişmiş arkadaşlar var. Bu kişilerin bilgisinden faydalanacağız. Biz kavga değil, diyalog içinde iş yapmak istiyoruz.'

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°