CEYHAN’DA GIDA GÜVENLİĞİ DENETİMİ
Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede döner satışı yapan işletmelere yönelik hijyen ve gıda güvenliği denetimi gerçekleştirdi.
Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede döner satışı yapan işletmelere yönelik hijyen ve gıda güvenliği denetimi gerçekleştirdi.
Denetimlerde, mutfaklar, tezgahlar, çöp kutuları ve genel temizlik durumlarının yanı sıra, ürünlerin son tüketim tarihleri titizlikle kontrol edildi. Ayrıca personelin eldiven ve bone gibi hijyen kurallarına uyup uymadığı da incelendi.
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, konuya ilişkin yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde zincir marketlerde de benzer denetimlerin yapıldığını hatırlatarak, “Halkımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması önceliğimiz. Bu kapsamda döner gibi günlük tüketimi yüksek olan ürünlerin satışını yapan işletmeleri yerinde denetledik. Gıda güvenliği konusunda taviz vermeyeceğiz. Hijyen kurallarına uyan ve halk sağlığına önem veren tüm esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediye yetkilileri denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini ifade ederek, vatandaşlardan da şüpheli durumlarda zabıta ekiplerine bildirimde bulunmalarını istedi.
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
-
1
ÇUKUROVA’DA NAZIM KATI VETERİNER MÜDÜRÜ OLDU
-
2
VALİ YAVUZ’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
3
‘MUTLU BİR AĞIZ, MUTLU BİR HAYAT’ AĞIZ SAĞLIĞI HER YAŞTA ÖNEMLİ!
-
4
ŞEKER SAĞLIĞINIZI TEHDİTEDEBİLİR
-
5
PİR SULTAN ABDAL YÜREĞİR’DE SAHNELENECEK
-
6
VALİ BAYRAM ÖNLEMLERİNİ DENETLEDİ
-
7
İbrahim ORTAŞ yazdı / SAVAŞIN GÖLGESİNDE NEVRUZ VE RAMAZAN BAYRAMI
-
8
OYA TEKİN’E ÖZGÜRLÜK İSTEDİLER
-
9
Nazım ALPMAN Yazdı/ MUHALEFETİN KIYMETİNİ BİLİN!
-
10
ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ’NDE DOĞU AKDENİZ VE KIBRIS KONFERANSI
-
11
SEYHAN’DA BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMİ
-
12
HORLAMA 20’Lİ YAŞLARDA ARTIYOR!

