CEYHAN’DA KADIN BAŞKAN YARDIMCISI
YEREL YÖNETİM 27.07.2024 11:56:00 0

CEYHAN’DA KADIN BAŞKAN YARDIMCISI

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın Yardımcılığına, 35 yıl hâkimlik tecrübesinin ardından emekli olan Ayşe Sarısu getirildi. Sarısu, yeni görevine başladı.

CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yaptığı açıklamada, "Ayşe Sarısu başkanım hukuk başta olmak üzere mücadeleci ruhu, çalışma azmi, deneyim ve bilgisi ile belediyemize büyük katkılar sağlayacaktır. Akyaka’da Nail Çakırhan örneğini hepimiz biliyoruz. Kendisinin aramıza katılmasıyla birlikte Ceyhan için yürüttüğümüz projelerde daha güçlü ve kararlı adımlar atacağız" dedi.

Ayşe Sarısu, Ceyhan Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktan büyük onur duyduğunu belirterek, “Adaletli, hakkaniyetli, çoğulcu, insan odaklı ve sosyal belediyecilik anlayışı ile birlikte 'Ceyhan Modeli Belediyeciliği tüm Türkiye'ye göstereceğiz. Literatüre bu terimi yerleştirmeye kararlıyız. Bu hedefimize ulaşmak için durmadan yorulmadan el ele verecek, bereketli topraklarda çağdaş ve müstesna bir medeniyet inşa edeceğiz" dedi.

Ayşe Sarısu, Yargıçlar Sendikası’nda(YARSAV)  başkanlık dahil yaptığı çalışmalarla yakından tanınan mücadeleci bir isim. Emekli olduktan sonra kamu hizmetine devam etme kararı alan Sarısu, Ceyhan Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.


Anahtar Kelimeler: CEYHAN’ KADIN BAŞKAN YARDIMCISI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.1° / 24.5°