CEZA İNFAZ KURUMU KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI
Manşet Haber 31.05.2021 23:31:11 0

CEZA İNFAZ KURUMU KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

CEZA İNFAZ KURUMU KÜTÜPHANELERİ İÇİN KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

Adalet Bakanlığımız ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan “Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü” uygulamaya konuldu.

Adalet Bakanı  Abdulhamit Gül’ün başlattığı  “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası” için Adana Adliyesi, Adana Bölge Adliye Mahkemesi ve Adana Bölge İdare Mahkemesinde Kitap Bağış Standı kuruldu.

Adana Cumhuriyet Başsavcı Vekili Atilla Rahimi,  Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Necati Kazak, Adana E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmet Çelik, Adana 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Göğebakan, Adana 1 Nolu Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yusuf Aslanbaş, Karataş Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ekrem Ünal, Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Cemal Koçak ve ceza infaz kurumu öğretmenleri, infaz koruma memurları ile adliye personellerinin katılımı ile gerçekleştirilen kitap bağış kampanyasının  31.05.2021-16.06.2021 tarihleri arasında devam edeceği, kampanya süresince  İl/İlçe merkezlerinin uygun görülen yoğun yerlerinde ve alışveriş merkezlerinde “Kitap Bağış Stantları”nın hazır bulunacağı açıklandı.

instagram beğeni satın al

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°