CHP-AK PARTİLİ VEKİLLERİ MANGAL ATEŞİ BİRLEŞTİRDİ
Manşet Haber 9.10.2022 06:25:24 0

CHP-AK PARTİLİ VEKİLLERİ MANGAL ATEŞİ BİRLEŞTİRDİ

CHP-AK PARTİLİ VEKİLLERİ MANGAL ATEŞİ BİRLEŞTİRDİ

Adana’da bu yıl 6.sı düzenlenen Uluslararası Lezzet Festivali’nde Ak Parti ve CHP Adana Milletvekilleri ilk kez bir araya geldi. İktidar ve muhalefet milletvekilleri festivalin mangal ateşini birlikte yaktı.
İlkhaber Gazetesi’nden Selma Ataş- Bayram Bulut’un haberine göre, festivalin açılışı her yıl olduğu gibi mangal ateşinin yakılması ile başladı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı mangal ateşinin yakılması esnasında Ak Parti ve CHP milletvekilleri yan yana durdu. AK Partili Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatmagül Demet Sarı, Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin mangaldaki kömürü birlikte yaktı.
Ucunda ateş yanan demir çubuğu dört kişinin tuttuğu kare objektiflerimize yansıdı. AK Partili Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Fatmagül Demet Sarı, Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin’in yanı sıra fotoğraf karesinde CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut’unda olduğu görüldü. Yüzleri güldüren Adana Lezzet Festivali’nde bir araya gelen milletvekilleri mangal ateşinin yakılmasının ardından alandan ayrıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°