CHP, “KARALAR GÖRÜNTÜSÜ”NÜ SERVİS EDENİ ARAŞTIRIYOR
SİYASET 10.06.2023 23:36:18 0

CHP, “KARALAR GÖRÜNTÜSÜ”NÜ SERVİS EDENİ ARAŞTIRIYOR

CHP, “KARALAR GÖRÜNTÜSÜ”NÜ SERVİS EDENİ ARAŞTIRIYOR






Türkiye gündemine oturan CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bir partiliyi tokatladığı ile ilgili görüntünün sosyal medyada yer alması CHP’de “Bu görüntüyü sosyal medyada kim paylaştı?”, yada da “Bu görüntüyü kim  çekti, kime servis etti?”





CHP’nin seçim sonrası bir otelde gerçekleştirdiği toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildiği ifade ediliyor. Toplantıya CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, il yöneticileri, ilçe başkan ve yöneticileri, sandık görevlileri, ABB Başkanı ekibinin katıldığı belirtiliyor. Basına ve tüm partililere açık olmadığı anlaşılan, önce sosyal medyada ardından da iktidara yakın ve iktidar karşıtı medyada da haber olan görüntüyü kim yada kimlerin çektiği CHP’de tartışma konusu oldu.





ABB Başkanı Zeydan Karalar dışında konuyla ilgili CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi ve diğer parti yöneticilerinden herhangi bir açıklama gelmedi. CHP’de bu görüntünün kim ya da kimler tarafından çekildiğinin araştırıldığı ancak şu ana kadar bir sonuç alınamadığı belirtiliyor.







Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 15.9°