CHP SEYHAN DANIŞMA KURULUNDA HAREKETLİLİK!
Manşet Haber 14.02.2022 00:03:23 0

CHP SEYHAN DANIŞMA KURULUNDA HAREKETLİLİK!

CHP SEYHAN DANIŞMA KURULUNDA HAREKETLİLİK!






Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adana’da 2 yıl aradan sonra ilçe danışma kurulları yapılıyor. Merkez Yüreğir, Çukurova’dan sonra Seyhan İlçe Danışma kurulu da gerçekleştirildi.





Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapılan danışma kurulunda 4 Adana Milletvekili, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, geçmiş dönem Adana Milletvekilleri ile danışma kurulu üyeleri kürsüye çıktı görüşlerini paylaştı.





Danışma Kurulu ile ilgili İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, ve milletvekillerinin sosyal medyadaki paylaşımları şöyle:





Ayhan Barut: İktidar yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Seyhan İlçe Danışma Kurulumuzda iktidar heyecanımızı paylaştık. #GeliyorGelmekteOlan





Orhan Sümer: CHP Seyhan İlçe Örgütümüzün 'İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi Işığında Seçim Çalışması Ve Yöntemler' gündemi ile düzenlediği Danışma Kurulu toplantısındayız. Umudu büyütüyor, omuz omuza iktidara yürüyoruz..#GeliyorGelmekteOlan





Müzeyyen Şevkin: Seyhan ilçe danışma kurulu toplantımızda iktidarın halkımızı her geçen gün daha çok yoksullaştırdığına, ülke kaynaklarımızı hovardaca harcadığına dikkat çekerken millet iktidarımıza olan acil ihtiyacı gözler önüne serdik. #GeliyorGelmekteOlan





Burhanettin Bulut: Seyhan İlçe Örgütü Danışma Kurulu toplantımızda örgütümüzle iktidar yolunda kararlığımızı bir kez daha paylaştık. Güzel, aydınlık günler yakın... #GeliyorGelmekteOlan









CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan :  CHP Seyhan İlçe Başkanlığı olarak düzenlediğimiz Danışma Kurulu Toplantımızı 'İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi Işığında Seçim Çalışması ve Yöntemler' gündemiyle geniş katılımlı olarak gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz, il başkanımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz ve partililerimizin katılımıyla iktidar yolunda yol haritamızı 'Şimdi Türkiye’nin Tan Vakti, Şimdi İktidar Olmanın Tam Vakti' söylemiyle belirledik. Katılımlarından dolayı, haziruna teşekkür ederiz.





CHP Seyhan İlçe Başkanı





Ahmet Dardağan





4 İSİM DAMGA VURDU





CHP Seyhan İlçe Danışma Kuruluna 4 isim damga vurdu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Milletvekili Orhan Sümer, Avukat Hacı Hüseyin Kılıç ile geçmiş dönem Adana Milletvekili İbrahim Özdiş.









Seyhan İlçe Danışma Kuruluna İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ile Burhanettin Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı  Zeydan Karalar,  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçe başkanları, meclis üyeleri, geçmiş dönem Adana Milletvekillerinden İbrahim Özdiş, Hulusi Güvel, Turgay Develi,  Zülfikar İnönü Tümer ile partililer katıldı.





Danışma Kurulu’nun yapıldığı Yaşar Kemal Kültür Merkezi Tarihi bir gün yaşadı. Salon ful doldu. Kürsüye kimler mi çıktı? Gençlik mKolları Genel Başkan Yardımcısı konuşmasında hangi partili belediye başkanını eleştirdi? Adana Milletvekili Orhan Sümer ile Avukat Hacı Hüseyin Kılıç arasında ne yaşandı? Geçmiş dönem Adana Milletvekili İbrahim Özdiş neler konuştu? Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ikinci kez covid 19’u atlattıktan sonra katıldığı danışma kurulunda kürsüye çıkınca neler yaşandı?



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°