CHP SEYHAN’A ATİKASLAN ATANIYOR
Manşet Haber 26.07.2023 22:39:10 0

CHP SEYHAN’A ATİKASLAN ATANIYOR

CHP SEYHAN’A ATİKASLAN ATANIYOR






CHP’de Adana İl Başkanlığı tarafından mahalle delege seçimlerinde tüzük hükümlerine uyulmadığı iddiasıyla görevden alınan Ahmet Dardağan yerine getirilecek isim belli oldu.





CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi ve ekibi tarafından görevden alınan Ahmet Dardağan ve 18 kişiden oluşan yönetim kuruluna tebligat bu sabah yapıldı. CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi başkanlığındaki yönetim Seyhan İlçe Başkanlığına CHP’de İl Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ramazan Atikaslan’ın görevlendirilmesini kararlaştırıldı. İl yönetiminin aldığı bu kararın MKY’na iletileceği ve onanması durumunda Ramazan Atikaslan Seyhan İlçe Başkanı olarak kongreye kadar görev yapacağı ifade edildi.





KİM  İMAMOĞLU EKİBİNDEN KİM GENEL MERKEZCİ









Adana CHP’de Ekrem İmamoğlu ve Genel Merkez kanadı diye iki ayrı grup halinde hareket ettiği bildiriliyor. İl Başkanlığı tarafından görevden alınan CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan’ın durumu anlatmak üzere Ankara’ya gittiği, olayı takip etmek için  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in de Ankara’da olduğu ifade edildi.





CHP kulislerinde İl Başkanlığı tarafından görevden alınan Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağa’ın durumu hakkında nasıl bir karar alacağı da merak konusu oldu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın en yakın isimlerden Seyhan İlçe Başkanlığına il başkanlığı tarafından ataması yapılan İl Disiplin Kurulu Başkanı Ramazan Atikaslan’ın kararını CHP Genel merkezinin nasıl karşılayacağı da merak konusu oldu. CHP kulisleri MYK’nın cumartesi günü yapılacak toplantıda nasıl bir karar alınacağı beklenmeye başladı. Bu konuda Ankara’da yoğun kulis yapıldığı da ifade ediliyor.







Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°