CHP’de Gençlere Övgü
Manşet Haber 1.02.2015 20:37:28 0

CHP’de Gençlere Övgü

CHP’de Gençlere Övgü

chp_imamoglu (2)CHP İmamoğlu İlçe Başkanlığı yeni binasına taşındı. İlçe binasının açılışında yeni oluşturulan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu da tanıtıldı.

CHP İmamoğlu İlçe Başkanlığı’na seçilen Kasım Karaköse, yeni yönetimini de tanıttı. Açılışa, İl Başkanı Burhanettin Bulut, Milletvekili Ümit Özümüş, Kozan İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç, Adana Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Arıkanoğlu, PM eski üyesi Gökçe Pişkin ile çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Burhanettin Bulut da CHP gençliğinin Adana’nın en uzak ilçesine kadar örgütlendiğini, Tufanbeyli ilçesinde işten çıkartılan yüzlerce termik santrali işçisinin mağduriyetini Türkiye’ye duyurduklarını söyledi. Bulut, “Biz Adana’da seçimi gençlerimizle, kadınlarımızla birlikte omuzlayacağız. Kapı kapı, sokak sokak gezerek Adana’da partimizi birinci sıraya taşıyacağız” diye konuştu.

Adana Milletvekili Özgümüş de  “Bizim geleceğimiz olan gençlerimizle birlikte Cumhuriyete sahip çıkacağız.” dedi.chp_imamoglu (1)

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°