CHP’DE KADIN KOLLARI BAŞKANI DEĞİŞMEDİ
SİYASET 1.02.2018 11:50:01 0

CHP’DE KADIN KOLLARI BAŞKANI DEĞİŞMEDİ

CHP’DE KADIN KOLLARI BAŞKANI DEĞİŞMEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Kadın Kolları Kongresinde Yasemin Yılmaz yeniden başkan seçildi.
Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde yapılan Divan Başkanlığını Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Semra Harman’ın yaptığı CHP Adana İl Kadın Kolları Yasemin Yılmaz ile Dilek Dinçer’in başkanlığındaki listeler oylandı.
İl Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Yasemin Yılmaz, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, Türkiye’nin her geçen gün baskılarla, yasaklarla, tehditlerle karanlığa adım adım götürüldüğünü söyledi. Yılmaz, “Bu yüzden toplumsal duyarlılıklarıyla haksızlığa uğramışların yanında olacak politikalara ve bu politikaları uygulayacak anlayıştaki kadrolara her zamankinden daha çok ihtiyaç var. Biz kadınlar emekleri, bedenleri ve yaşamları üzerinde giderek artan baskıya karşı direnmeye, karanlığa karşı aydınlığı, savaşa karşı barışı savunmaya, eşitliğin, özgürlüğün, kasıca başka bir dünyanın var olduğunu bir kez daha haykırmaya, kadın mücadelesini yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.
Yasemin Yılmaz’ın yeni dönemdeki yönetim kurulu, “Özge Bayındır, Özgürtan Çığ, Hürühan Erkek, Sevinç Hakverdi, Nurdagül Hasgül, Müzeyyen Kurdak, Dilek Özcan, Ayşe Palo, Türkan Pehlivan, Suna Sızlı, Şaziye Tatlı, Emine Ünal”dan oluştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.6° / 15.1°