CHP’Lİ 3 MİLLETVEKİLİNDEN STK ZİYARETLERİ
Manşet Haber 10.04.2022 23:35:50 0

CHP’Lİ 3 MİLLETVEKİLİNDEN STK ZİYARETLERİ

CHP’Lİ 3 MİLLETVEKİLİNDEN STK ZİYARETLERİ






Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin kentteki sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.
Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Dr. Müzeyyen Şevkin’den ilk ziyaret Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Meclis Başkanı İsmail Acı ve Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirildi.CHP’li vekiller daha sonra Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Adana sanayisini, sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.










Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Niyazi Göger ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile AESOB’a bağlı oda başkanlarıyla bir araya gelen Barut, Sümer ve Şevkin, esnaf ve sanatkarın yaşadığı sıkıntıları bildiklerine işaret etti ve çözümüne talip olduklarını kaydetti.
Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç, Meclis Başkanı Osman Bağış ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile de görüşen CHP’li milletvekilleri, burada tarım sektörünü ve atılması gereken adımları irdeledi, Borsa Fuayesi’nde açılan ve tarım fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdi.
Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile kent ekonomisinin bugününü ve geleceğini görüşen CHP heyeti, Adana’nın ve ülkenin gelişimine katkı koymak için tüm kesimlerle görüş alışverişinde bulunduklarını vurguladı. CHP’li milletvekilleri, tüm siyasi partilere mensup milletvekillerine çağrıda bulunarak, Adana için aynı masa etrafında toplanılabilmesinin önemine dikkat çekti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°