CHP’li Akkaya: En İdeal Liste Adana’da
Manşet Haber 27.01.2014 10:04:21 0

CHP’li Akkaya: En İdeal Liste Adana’da

CHP’li Akkaya: En İdeal Liste Adana’da

akkaya_karalar_sumer (1)Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya Adana’daki aday listesinin en ideal liste olduğunu söyledi. Yakup Akkaya, Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Ziyaret etti. CHP’nin Adana’da kazanacağına inandığını belirten Akkaya “Kimsenin kuşkusu olmasın, bu yerel seçimde Seyhan’ı da, Çukurova’yı da Büyükşehir’i de alacağız ” dedi…

İl Başkanı Orhan Sümer ve ilçe Başkanı Reşit Karakuş ile birlikte  “Halkın iktidarına hazırlık merkezi” olarak adlandırılan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni gezen Akkaya, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adana’da kazanacağını söyleyen  Akkaya, ”Adana’da edindiğim izlenim gerçekten çok güzel. Emin olun burada seçimleri kazanacağız. Yeni sloganımızda olduğu gibi 'Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde' seçimleri kazanacağız” şeklinde kullandı.

EN İDEAL LİSTE ADANA’DA…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya Adana’daki aday listesinin en ideal liste olduğunu söyledi.

Seyhan’da seçimleri kazanabilmek adına gece gündüz çalıştıklarını belirten CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ise ilk yaptıkları işin seçmeni sandığa götürmek ve vatandaşlık görevi olan oy kullanama işlemini yaptırmak için çalışmak olduğunu söyledi. Karalar, “Seyhan’da 21 bin 656 seçmen listelerden silinmiş. Biz ilk olarak bu kişileri bularak sandığa gidebilmelerini sağlamaya çalıştık. Bununla birlikte hedefimizi 160 bin üzerinde tutuyoruz. Bu rakamı alabilir isek ki alacağımızdan şüphemiz yok; Büyükşehir’e önemli katkı sağlarız.” İfadelerini kullandı.

akkaya_karalar_sumer (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

22.8° / 12.5°