CHP
Manşet Haber 4.02.2014 19:15:21 0

CHP'li Bayram’dan Yüreğir’de Değişim Sözü

CHP'li Bayram’dan Yüreğir’de Değişim Sözü

orhan_bayram_koy (1)Mahalle ve dernekleri ziyaret eden CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, seçim çalışmalarını tüm ilçeyi karış karış gezerek sürdürüyor. Gördüğü sevgi seli karşısında zaman zaman duygulu anlar yaşayan Orhan Bayram, seçimden sonra Yüreğir'in büyük bir değişim yaşayacağı sözünü verdi.

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan ile birlikte Kışla mahallesinde, Balcalı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram'a dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Dernekte, vatandaşlarla ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Orhan Bayram, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi, onlara projelerini anlattı ve seçmenlerden tüm CHP adayları için oy istedi. Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette  Orhan Bayram 30 Mart yerel seçimleriyle ilgili şunları söyledi;orhan_bayram_koy (2)

' Kentimizin hak ettiği bir yerel yönetime kavuşması CHP’nin yerel yönetimlerde işbaşına gelmesiyle mümkün olacak. Bu dönem Yüreğir’i omuz omuza alacağız ve bize olan inancınıza, güveninize layık olacağız. Kentimizin hak ettiği bir yerel yönetime kavuşması CHP’nin yerel yönetimlerde işbaşına gelmesiyle mümkün olacak. Bunu başarmak için hepimiz çok çalışacağız.'

Yüreğir İlçesini yönetenlerin Yüreğir İlçesinin ileri gitmesi noktasında üzerine düşen görevi yapmadığını ifade eden CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, 'Ben hizmet yarışında, sizlere en iyi hizmeti vereceğime inandığım için bu yola çıktım. Sizlerin desteğiyle bu zorlu yolda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Hepimiz çok çalışacağız ve seçimi kazanacağız” dedi

orhan_bayram_koy (3)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°