CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA’DA
Manşet Haber 29.12.2023 00:31:07 0

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA’DA

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI ANKARA’DA

31 Mart seçimlerine 3 ay kaldı. CHP Adana’da İmamoğlu İlçesinde mevcut Belediye Başkanı Kadir Karaköse ile ve Feke İlçesinde Mehmet Ali Kızıloluk’u başkan adayı olarak açıkladı.

Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve 2 dönemdir görevini sürdüren Soner Çetin ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. CHP’nin Adana’da Büyükşehir, Seyhan ve Çukurova’da Belediye Başkanları ile ilgili “Memnuniyet anketi” yaptırdığı biliniyor.  Bu anket sonuçları henüz açıklanmadı.

CHP MYK ve PM toplantıları 12 şehit cenaze nedeniyle bu hafta yapılmadı. Adana’da beklenti var. Başita Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere, Seyhan ve Çukurova’nın CHP’li Başkanları da heyecanlı bekleyişte. 3 Başkan bu hafta peş peşe Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. Bu görüşmeleri başkanların sosyal medya paylaşımlarından öğrendik.



CHP Kulisleri hareketli. Bir yandan mevcut başkanlar yeniden atanmayı bekliyor, diğer yandan aday adaylığı başvurusunda bulunanlar bekleyiş içerisinde. CHP’de Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile Seyhan ve Çukurova’ya kimlerin aday gösterileceği merakla bekleniyor. CHP kulislerine göre 2 Ocak’ta Büyükşehir, Seyhan ve Çukurova’ya başkan adayı ataması beklenmiyor. Tufanbeyli, Saimbeyli gibi ilçelere belediye başkan adaylarının ilan edilebileceği ifade ediliyor. Ne olacağını hep birlikte bekleyip göreceğiz.



3 başkanın ortak noktası son kurultayda seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemeleri!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°