CHP’Lİ BULUT: BİZ HAZIRIZ, ERKEN SEÇİM YAKIN
SİYASET 26.08.2024 22:11:00 0

CHP’Lİ BULUT: BİZ HAZIRIZ, ERKEN SEÇİM YAKIN

CHP’nin Medya ve Halkla ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, ülkede geçinebilen kalmadığını belirterek, “Biz hazırız. Erken seçim yakındır” dedi.

Bulut, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle kahvaltılı toplantıda buluştu. Gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Bulut, 31 Mart seçimlerinde CHP’nin birinci parti olarak çıktığını, yapılan her ankette oylarının daha da arttığını, Türkiye’nin yeni bir siyasi iklime evrildiğini söyledi. 

Ülkede adalet ve refah sorunu yaşandığını dile getiren Bulut, şöyle konuştu:

“ 31 Mart seçimlerine yeni ve genç kadrolarla gittik. Yarım asra yakın bir tarih sonra CHP ilk kez birinci parti, Ak Parti ise ikinci parti oldu.Türkiye  31 Mart seçimleri sonrasında yeni bir siyasi iklime evrildi.Bu siyasi iklimi doğru tarif edebilirsek ve buradan olumlu sonuçlar çıkartabilirsek tabloyu değiştirme ihtimali de doğmuş oluyor. 31 Mart seçimleri bir umut ışığı haline geldi. Bu umut ışığı devam ettirmenin sorumluluğu CHP’ye, bizlere düşüyor. 31 Mart seçimleri ile Cumhuriyet Halk Partisine daha fazla sorumluluk verilmiştir. 

31 Mart seçimleri sonrasında yapılan tüm anketlerde istisnasız CHP birinci parti olarak çıktı. 31 Mart seçimleri sonrası Cumhuriyet Halk Parti’ne olan ilgi ve alakanın devam ettiği ve bunun arttığı bu seçim sonrasında yaptığımız politikaların toplum tarafından kabul gördüğünü gösteriyor. “

Burhanettin Bulut, Tarsus’ta yeni bir havaalanı yapılmasına karşı olmadıklarını, ancak Adana Havaalanının da kapatılmasına sürekli karşı çıktıklarını ifade ederek, “Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmasına, Cumhurbaşkanı ya da Adana AKP milletvekilleri karar vermedi. Çukurova Havalimanını yapan, garanti verilen şirketin temsilcisi zaten bir sene önce kapatılacağını ilan etmişti. Bir Allah’ın kulu da “sen ne karışıyorsun” demedi.” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, “Biz hazırız” diyerek,  erken seçimin yolları olduğunu, yaşananların da erken seçimin habercisi olduğunu sözlerine ekledi.

 (www.adanaulus.com)


Anahtar Kelimeler: BULUT: HAZIRIZ ERKEN SEÇİM YAKIN

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.6° / 23.8°