CHP’Lİ OYA TEKİN: BİZİM MAKAMIMIZ SOKAKLAR
YEREL YÖNETİM 24.06.2024 00:28:00 0

CHP’Lİ OYA TEKİN: BİZİM MAKAMIMIZ SOKAKLAR

Adana’nın Seyhan İlçesi nüfusu Türkiye’de 65 şehirden daha büyük. Gündüzleri nüfusu bir milyona yaklaşıyor.

Adana’nın Seyhan İlçesi nüfusu Türkiye’de 65 şehirden daha büyük. Gündüzleri nüfusu bir milyona yaklaşıyor.

31 Mart’ta Seyhan’a ilk kez bir kadın Belediye Başkanı seçildi. Seyhan’ı 3. dönemdir CHP’li başkanlar yönetiyor. 

AKP'li Azim Öztürk'ten sonra Seyhan Belediye Başkanlığına 2. dönemdir Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Zeydan Karalar seçildi. Geçen dönem Akif Kemal Akay o koltuğa oturdu. 31 Mart'tan bu yana da Seyhan Belediye Başkanlığı görevini Oya Tekin yürütüyor.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, bayram süresince ilçe mahallelerini tel tek gezmeye başladı. Muhtarları ziyaret eden, yurttaşlarla sohbet eden CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Avukat Oya Tekin, “Söz verdiğimiz  gibi; Bizim makamımız sokaklar!” diyor. Tekin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan bazıları şöyle:

Söz verdiğimiz gibi; Bizim makamımız sokaklar!

Her adımda vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Beşocak Mahallesi semt pazarında esnafımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. 

Seyhan’ımızın kıymetli esnafının huzurlu ve verimli çalışabilmesi için kalıcı çözümler üreteceğiz. Kıymetli esnafımıza sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum.”

“Seyhan için, Seyhanlıyla birlikte…

5 Ocak Mahallemizde ekonomimizin bel kemiği olan değerli esnafımızla bir araya gelerek kolaylıklar diledik. Esnafımızın taleplerini dinleyerek çözüm yollarını birlikte değerlendirdik. 

Güzel ilçemizi hak ettiği refaha ulaştırmak için her sokağını gezerek her yurttaşımızı dinlemeye, sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz.”

“Mahalle mahalle Seyhan’ımızı dinlemeye devam ediyoruz.

Türkocağı Mahallesi muhtarımız Yılmaz Kaplan ve Alidede Mahallesi muhtarımız Yusuf Apaydın’la Beşocak Mahallesi muhtarımız Hasan Can’ı ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek isteklerini ve ihtiyaçlarını konuştuk.

Hep birlikte daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Seyhan için çalışmaya devam edeceğiz.”

“Seyhan’ın sokaklarında adım adım vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz.

Hürriyet Mahallesi’nde Abdo’nun Kahvesi’nden başlayarak mahalle esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Seyhanlımızın sorunlarını dinliyor, ihtiyaç ve talepleri yerinde inceliyor, çözümleri birlikte konuşuyoruz.

İşimiz Gücümüz Seyhan”

“Hürriyet Mahallesi muhtarımız Ömer Atiz, Şehit Duran Mahallesi muhtarımız Rahim Tuna Işık, Yenibey Mahallesi muhtarımız Ramazan Tamu, azaları ve mahalle temsilcilerimizle bir araya gelerek mahallelerimizin genel durumunu, ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın ilettiği talepler üzerine konuştuk.

Görev süremiz boyunca Seyhanımızı katılımcı belediyecilik anlayışımızla yönetmeye, sık sık Seyhanlımızla, muhtarlarımızla ve mahalle temsilcilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz”


Anahtar Kelimeler: TEKİN: BİZİM MAKAMIMIZ SOKAKLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°