CHP’nın Avukat Adayına Gençlerin İlgisi
Manşet Haber 29.01.2014 10:05:49 0

CHP’nın Avukat Adayına Gençlerin İlgisi

CHP’nın Avukat Adayına Gençlerin İlgisi

soner_cetin_genclerCHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin’e gençlerden destek geldi.

Seçim Koordinasyon Merkezinde Soner Çetin’in konukları arasında liseli, üniversiteli ve çalışan bir grup yeraldı.

CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Avukat Soner Çetin, partisinin gençlere bakışını anlatırken, ““Bizim partimizde kızlar erkeklerle kardeşçe ve arkadaşça bir arada olur, olmalıdır. Nasıl ki Kurtuluş Savaşı’nı kadınlarımızla birlikte kazandıysak Çukurova Belediyemizi de tarihi bir fark yaparak yine kadınlarımız ve erkeklerimiz ortak çalışmasıyla kazanacağız. Kız- erkek, genç-yaşlı hep birlikte çaba göstereceğiz. “şeklinde konuştu.

Gençlerden gelen önerileri dikkatle not eden CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, “Siz belediye başkanı seçildiğinizde gençler de yönetimde söz sahibi olabilecek mi?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: Bu sorunun cevabı belli aslında ama ben yine de söyleyeyim. Kesinlikle evet. Bu evet sözde bir evet değil. CHP’nin ben dâhil üç merkez ilçemizdeki üç belediye başkan adayı da Gençlik Kolları’mızdan geliyor. Bu bir. İkincisi de şu ki; Kent Konseyi ve Mahalle Birimlerimizde gençlerimiz de olacak.”

Av. Soner Çetin, facebook ve twitter gibi sosyal medya alanlarında yardımcı olmak istediğini belirten üniversiteli ve liselilere “Sadece gerçekleri ve doğruları anlatın. Hiç kimseye hiçbir gerekçeyle kırıcı olmayın. ‘Sosyal medyayı sallarız’ diyorsunuz ya, sallayın ama sadece hayatın güzelliklerini paylaşın, barış türküleri ve şarkılar söyleyerek sallayın, zekânıza hayran bırakın Çukurovalıları.” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°