CHP’NİN ADANA’DAKİ 5. MİLLETVEKİLİ OLDU
SİYASET 20.08.2024 22:39:00 0

CHP’NİN ADANA’DAKİ 5. MİLLETVEKİLİ OLDU

İyi Parti’den Adana Milletvekili seçildikten sonra partisinden istifa eden Bağımsız Milletvekili Bilal Bilici CHP’nin Adana’daki 5. Milletvekili oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından rozeti takılan Bilal Bilici, CHP’ye katılmasını sosyal medya hesabından duyurdu. Bilici, paylaşımında şu ifadeler yer verdi:

BİLİCİ’DEN “ÖRGÜTLERİMİZ” İFADESİ

“Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in ortaya koyduğu değişim iradesi, ülkemiz için önemli sonuçları da beraberinde getirdi. Bu çerçevede, kendilerinin davetine olumlu cevap vererek Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında siyaset yapmayı kabul ettim. Başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, tüm örgütlerimize ve parti yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Adanalı hemşehrilerim ve güzel ülkemiz için çalışmaya tüm gayretimle devam edeceğim. Saygılarımla, Bilal Bilici CHP Adana Milletvekili

KISACIK GİTTİ, BİLİCİ GELDİ

Mayıs 2023 seçimlerinde CHP Adana’da 5 Milletvekili çıkardı. Deva Partisi kontenjanından CHP Milletvekili seçilen Sadullah Kısacık, istifa ederek Deva’ya katılmıştı. Bilal Bilici’nin CHP’ye katılmasıyla CHP’nin Adana’daki Milletvekili sayısı yeniden 5’ye yükselmiş oldu.


Anahtar Kelimeler: ADANA’ . MİLLETVEKİLİ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 23.5°