“ÇÖZÜM ÜRETEBİLECEK KARARLAR İŞ DÜNYASINI BAŞARIYA GÖTÜRÜR”

2.08.2018 08:56:20

“ÇÖZÜM ÜRETEBİLECEK KARARLAR İŞ DÜNYASINI BAŞARIYA GÖTÜRÜR”

Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, yaptıkları süne ile biyolojik mücadelede yemlik olan buğdayların ekmeklik kalitesine ulaştığını ve rekoltesinin yükseldiğini söyleyerek “Yüzde 90 başarı sağlandı.” dedi.
Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç,24 Haziran seçimleri sonrası Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğine dikkat çekerek, “ Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Türk Demokrasisine hayırlı olsun. Türkiye’nin meselelerine çözüm üretebilecek kararlarla iş dünyasını başarıya götürürler. Millet olarak uzun yıllardır sıkıntısını çektiğimiz hantal bürokratik yapının son bularak ülkemizin gelişmesine, ekonomimizin hızlı ve sağlıklı büyümesine, yatırımların daha hızlı olmasına ciddi katkılar sağlayan kararlar alınacağına inancım tamdır. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlar kurulunda görev alan bakanlarımıza başarılar diliyorum. Onların başarılı olması ülkemizin sadece içeride değil dışarıda da dik duruşuyla güçlü bir devlet olduğunu tüm dünyaya göstermek için bir şans olacaktır.”dedi.
Ticaret Borsası Lisanslı Depolarının ilk defa buğdayla dolduğu gibi diğer Lisanslı depoların da dolma noktasına geldiğini açıklayan Başkan Bilgiç, “Bu doluluğun devamını mısırda da görmek istiyoruz. Buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Elektronik Ürün Senedi oluşturun. Bu senetlerle ürününüzü değerinde satarsınız. Lisanlı depolara ürün döken üreticiler devletin sağladığı avantajlardan faydalanmaktadır. Pamuk eski günlerine dönme eğilimde. Bu yıl ikiyüz bin tonun üzerinde bir beklenti var. Pamukta devlet destekleri devam ettiği müddetçe pamuğumuz, mısırımız gibi bütün ürünler değer bulacaktır. Bu değerin ehemmiyetini de lisanslı depolar öne çıkaracaktır. 2023 hedeflerimiz içerisinde pamuktaki lisanslı depolar da var. Ben hem pamuğun hem de mısırın bölge üreticilerimize helal ve bol kazançlar getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.




1

ORHAN: SİNEMA UMUTTUR, SİNEMA DAYANIŞMADIR

2

TÜRKİYE’DE AĞUSTOS AYINDA 134 BİN 155 KONUT SATILDI

3

“NEFES AL, DOĞA İLE BÜTÜNLEŞ“

4

GÜRER: “HAYVANCILIKTA ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR”

5

DİKKAT! BİLİNÇSİZ KULLANIMI SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR!