Çukurova Belediyesi
Manşet Haber 2.11.2014 16:37:21 0

Çukurova Belediyesi'nden 4 Tören

Çukurova Belediyesi'nden 4 Tören

soner_cetin_muhtarlar_2adana (2)Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her muhtara dizüstü bilgisayar armağan etti. Asfalt, yol düzenlemesi, kasis ve aydınlatma konusunda yoğun çaba harcadıklarını belirten Çetin, “Hiçbir muhtar ve mahalle arasında ayrım yapmadan 7/24 aralıksız çalışıyoruz, çalışacağız.” dedi.

İlçe ve köy muhtarlarıyla ikinci kez Pazar kahvaltısında bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, muhtarlara, sorunların kendisine değil, artık müdürlere iletilerek çözüldüğü bir sürece girildiğine dikkat çekti,“Tasarruf için mesai de yapılmıyor ama ekiplerimiz gönüllü olarak 7/24 çalışmaya devam ediyor” diye konuştu.

16 Kasım 2014 Pazar gününün Çukurova için çok önemli bir tarih olacağının altını çizen Çetin, bunun gerekçelerini şöyle izah etti:

“16 Kasım’da 4 etkinliğimizi birden yapacağız ve böylece icraatlarımız su yüzüne çıkmış olacak. İlk icraat Alevi-Bektaşi kesimi için, aslında tüm toplum için çok önemli olan Cemevini on binlerin katılımıyla açacağız. İkincisi ilk semt kreşimizi hizmete açacağız. Üçüncü adım Karahan’da ilk taziye evinin, dördüncü icraatımız da 400 kişilik öğrenci yurdunun temelini o gün atacak olmamız. Bu etkinliklere tüm halkımızı bekliyoruz.”soner_cetin_muhtarlar_2adana (3)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°