Çukurova GİAD, Sakarya ile 'devam' dedi

2.04.2014 10:50:10

Çukurova GİAD, Sakarya ile 'devam' dedi

cukurova_diad_sakaryaÇukurova Genç İşadamları Derneği'nin (Çukurova GİAD) genel kurulunda Ömer Faruk Sakarya, ikinci kez başkan seçildi.

9 kişiden oluşan yeni yönetimde yeni hedefler koyduklarını belirten Sakarya, 'Derneğimiz, üyelerimiz ve kentimiz için yine birbirinden ses getirecek projeleri hayata geçirerek büyümeyi sürdüreceğiz. Bölgemizin en iyi sivil toplum örgütü olan Çukurova GİAD, Türkiye'nin en iyi sivil toplum örgütü olacak' dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde Ömer Faruk Sakarya bir kez daha başkanlığa getirilirken yeni yönetim kurulu Kazım Tosun, Hakan Burç, Kamer Acer, Gökalp Sofuoğlu, Rafet Milli, Efsun Erkemen, Ceyhun Baskın ve Ömer Ertuğrul’dan oluştu.

Adana'nın değil, Türkiye'nin en önde gelen sivil toplum örgütü olması için çalışmaları sürdüreceklerini belirten Sakarya şöyle konuştu:

'Planladığımız projelerin birçoğunu gerçekleştirdik. Hedeflediğimiz yere geldik. Derneğimizin Adana'nın en önde gelen sivil toplum örgütü olduğuna inanıyorum. 12'nci dönemde de üyelerimiz için, derneğimiz için, kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Çıtanın yüksek veya alçak olması önemli değil. Önemli olan tek şey kentimize layık şekilde görevimizi yerine getirmektir.

Yeni dönemde, geleneksel hale gelmiş faaliyetlerimize, üye odaklı proje ve toplantılara, üniversiteler ve diğer sivil toplum örgütleri ile işbirlikleri ve projeler gerçekleştirmeye, dernek üyelerimiz arasında dayanışmayı ve ticari ilişkileri arttırmaya yönelik programlar yapmaya, kentimizin mevcut sorunlarına yönelik çalışmalar yapmaya, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeye ve derneğimizi nitelikli bir şekilde büyütmeye yönelik çalışmaları sürdüreceğiz. 22 yıldır süregelen başarı, üyelerimizin destekleri ve katkıları ile devam ettirilecek, kurumsal hafızamızın bize kazandırdığı tecrübeden faydalanarak, geleneklerimizi muhafaza ederek bir sonraki döneme daha da güçlü bir Çukurova GİAD teslim edeceğiz.'

cukurova_diad_sakarya (2)

 



1

3.GEMLİK FİLM FESTİVALİ'NDE ONUR VE EMEK ÖDÜLLERİ BELİRLENDİ

2

AOSB'DE YEŞİL DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU

3

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI 29 ÖZEL FİLM İLE KUTLUYOR

4

KOLAY BULAŞIYOR, AĞIR SEYREDİYOR

5

CHP’DEN ADANA'DA KADIN HAKLARI SEMİNERİ