Tarih: 10.04.2015 18:45

Çukurova'da Örnek Davranış

Facebook Twitter Linked-in

soner_cetin__meclisÇukurova Belediye Meclisi  örnek atmosferde yeni döneme başladı. Tatlı ikramı ve pasta kesilerek başlayan mecliste CHP’li Başkan Soner Çetin, MHP ve AK Partili grup başkan vekillerine eliyle tatlı ikram etti, komisyona üye seçimleri de yine oybirliğiyle yapıldı.

Çukurova Belediye Meclisi, ikinci yılın ilk meclis toplantısına  pek de alışık olunmayan bir uyum ve birlik mesajlarıyla başladı. Toplantının açılışı sırasında salona getirilen pasta beraber kesildi, mumlar birlikte üflendi. CHP, MHP ve AK Partili grup başkanlarına eliyle tatlı ikram eden CHP’li Başkan Soner Çetin, “Birlik ve beraberliğimizin devam edeceğinin işareti olan bu güzel sürpriz doğum günümde olsaydı bu kadar sevinmezdim, çok anlamlı bir tablo” diye konuştu.

Bir yıl süresince genelde özenli ve iltifatkar bir üslup ile hareket eden Çukurova Belediye Meclisi üyelerinin bu yaklaşımı ikinci yılın ilk meclis toplantısında da aynen devam etti. MHP’li üyelerden İsmail Hakkı Gözübatık, meclisin uyumlu hizmetlerine devam edeceğine olan inancını dile getirirken MHP Grup Başkanı Süleyman Buldur da sözleriyle oturuma damga vurdu: Çukurova Belediyesi’nde gözle görülür hizmetler yapılmıştır. MHP grubu olarak olumlu hizmetlerin hep yanında olduk. Kaynakların en iyi şekilde kullanıldığı inancındayız.

OYBİRLİĞİYLE SEÇİLDİ

Çukurova Belediye Meclisindeki uyum havası sözde kalmadı ve bu durum ihtisas komisyonlarına üye seçimine de yansıdı. CHP, MHP ve AK Partili üyelerin tamamının, parti grupları tarafından belirlenen aday üyelere oybirliğiyle evet dediği görüldü. Encümen için yapılan seçimde de aynı yaklaşım sergilendi ve CHP’li üye Kasım Üre (29), Mehmet Yıleri (28) ve MHP’li üye Tayfun Altaş (27) oy alarak üye seçilmeyi başardılar. İkinci yılın ilk toplantısındaki uyum Irak’taki Yahyava Sığınmacı Kampı’na yapılacak kuru erzak ve gıda yardımı yapılması konusunda da birebir yaşandı ve tüm üyeler yine  ‘evet’ oyu kullandı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —