Çukurova’yı Çukurovalılarla birlikte yöneteceğiz
Manşet Haber 11.12.2013 09:07:37 0

Çukurova’yı Çukurovalılarla birlikte yöneteceğiz

Çukurova’yı Çukurovalılarla birlikte yöneteceğiz

htopuzogluCumhuriyet Halk Partisi Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Müsamettin Topuzoğlu, oluşturacakları mahalle meclisleriyle Çukurova’yı Çukurovalılarla birlikte yöneteceklerini söyledi.

Topuzoğlu, ‘Mahalle Meclisleriyle kentsel yaşamı kolaylaştırmayı ve yaşayanların refahına yönelik, mahalle sakinlerinin ve mahalle yönetimlerinin buluştuğu, deneyimlerini paylaştığı, birlikte düşündükleri ve ürettikleri örgütlü yapılar oluşturacağız’ dedi.
Adana Büyükşehir Belediyesinde Zabıta Müdürü olarak görev yaparken istifa ederek CHP’den Çukurova Belediye Başkanlığına aday adayı olan Adana Demirspor camiasının da yakından tanıdığı Müsameddin Topuzoğlu, aday olması halinde gerçekleştireceği projelerini seçmenlerle paylaşmaya başladı. 33 yıllık memuriyet hayatında; Seyhan, Çukurova ve Adana Büyükşehir Belediyeleri’nin birçok biriminde yöneticilik yaptığını söyleyen Müsameddin Topuzoğlu, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Çukurova Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Hazırladığı projelerle Çukurova’yı daha çağdaş daha yaşanır bir hale getireceklerinden söz eden Topuzoğlu, “Çukurova’yı Çukurovalılarla birlikte yöneteceğiz. Kent konseyi ve mahalle meclisleriyle kentsel yaşamı kolaylaştırmayı ve yaşayanların refahına yönelik hizmetler yapacağız. Özellikle mahalle meclisleriyle  mahalle sakinlerini ve mahalle yönetimlerini buluşturarak, ‘Birlikte Üretim ve Birlikte Yönetim’  ilkesinden hareketle mahalle halkının sorunlarına birlikte çözüm getirmiş olacağız.”dedi.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°