ÇULHAOĞLU SİYASETE SON VERDİĞİNİ AÇIKLADI
SİYASET 18.02.2024 01:05:00 0

ÇULHAOĞLU SİYASETE SON VERDİĞİNİ AÇIKLADI

İyi Parti'nin kurucularından Adana eski Milletvekili Methanet Çulhaoğlu siyasetten çekildiğini duyurdu. Çulhaoğlu neden siyaseti bıraktı?

Uzun yıllar MHP’de siyaset yapan ve Adana Milletvekili olarak da görev yapan Dt. Methanet Çulhahaoğlu siyasi yaşamına son verdiğini açıkladı.

MHP’den sonra İyi Parti’de siyasete devam etme kararı alan Methanet Çulhaoğlu, kurucular arasında görev aldı. İyi Parti Adana Milletvekili olarak da görev yapan Methanet Çulhaoğlu sosyal medya hesabından siyasi yaşamını noktaladığını duyurdu. Çulhaoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Değerli Dostlarım, Siyasete son verme kişisel tercihimdir. Tüm dostlarıma ,en kalbi sevgi ve saygılarımla teşekkür ederim. Sizlere sağlık ve başarılar dilerim. Allah’a emanet olun. 17 Şubat 2024 Saat 9.40 

Nehir gibidir insan. Derinlerinde ne saklar. Ne fırtınalar kopar, söylemez. Sadece; sessizce akar ve gider. 

Ahmet Yesevi

Methanet Çulhaoğlu'nun, İyi Parti Adana örgütünde son yaşanan olayların etkisi olduğu belirtiliyor. İyi Partide önce Çukurova Belediye Başkan adayı  Birol Büyüköztürk adylıktan çekildiğini duyurdu, ardından partiden istifa ettiğini açıkladı. İyi Parti'de İl Başkanı Azime Kocacık da görevinden istifa etti. Bu gelişmelerden sonra İyi Parti'de yeni istifaların olabileceği ifade ediliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°