ÇYDD Çukurova’da Mezuniyet
Manşet Haber 9.06.2014 11:24:25 0

ÇYDD Çukurova’da Mezuniyet

ÇYDD Çukurova’da Mezuniyet

cydd_cukurova_9 (2)Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çukurova Şubesi tarafından eğitim bursu ile desteklediği 46 öğrenci okullarından mezun oldu.

ÇYDD Çukurova Şube Başkanı Sibel Özgümüş mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, “Karanlık odaklar, çağdaşlık yolunda yürüyen derneği nasıl ve neden engellemeye çalıştı?', “Kar fırtınalarının ardından, yüz binlerce Kardelen nasıl açtı?” “ dedi.cydd_cukurova_9 (4)

Karanlık güçlerin, ÇYDD’nin gerek maddi, gerekse manevi olarak yıldırmak ve yıpratmak için ellerinden geleni yaptığına dikkat çeken Özgümüş,  şöyle konuştu:

“Ancak Demokrasiye, Cumhuriyete, hukuka, insan hak ve özgürlüklerine dair inancımız ve direncimizle dimdik ayaktayız. Prof. Türkan Saylan’nın binlerce kardelenle yaktığı ışıkla çağdaş eğitimle, çağdaş topluma ulaşma çabamız ve ısrarımız devam edecektir.cydd_cukurova_9 (3)

Bugün yeni mezunlarımızla beraberiz. Henüz yolun başındalar ve eğitim süresi içerisinde kazandıkları erdemler onların yollarına ışık tutacaktır. Bu ışıklar yurdumuzun farklı yörelerine, başarılı çalışmaları ile çevresini aydınlatacaktır. Bizler mezun ederek uğurluyoruz, ancak bir taraftan da yeni yol arkadaşlarımızı karşılıyoruz.

Eğitim süreleri içerisinde çağdaş, laik ve demokratik bir cumhuriyetin yaşatılması için, geleceğimiz olan gençlere bursları ile destek olan siz bağışçılarımıza da gönülden şükranlarımızı sunuyoruz.

Yüz binlerce kardelen sizlerin desteği ve kararlılığı ile açtı. Ve karın altında açmayı bekleyen binlerce kardelenlerimiz olduğunu da unutmayalım.29 Üniversite,17 lise olmak üzere, 46 öğrencimizi mezun ediyoruz.

Yolları, şansları ve bahtları açık olsun”

Öğrencilerin mezuniyet belgeleri, bursları ile destek olan eğitim gönüllülerine ise plaket verildi.cydd_cukurova_9 (1)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°