DAĞLI, SEÇİMLERE NEREDEN BAKIYOR?
Manşet Haber 1.07.2018 14:29:20 0

DAĞLI, SEÇİMLERE NEREDEN BAKIYOR?

DAĞLI, SEÇİMLERE NEREDEN BAKIYOR?

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Tamer Dağlı, partilerinin Türkiye genelinde yüzde 7 Adana’da ise yüzde 2.5 oranında oy kaybettiğini belirterek, “Türkiye geneliyle kıyasladığımızda Adana olarak kötü gözükmüyoruz” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, hedeflerinin her zaman ‘en iyisi’ olmak olduğunu vurguladı. Dağlı, “Parti olarak birinci olmak bizi tatmin etmiyor. Başta Büyükşehir olmak üzere 15 ilçe belediyesini de almak istiyoruz” dedi.
Tamer Dağlı, Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde düzenlenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun da yer aldığı toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Çok uyumlu ve verimli bir seçim dönemini geride bıraktıklarının altını çizen Dağlı, hedeflerinin de her zaman en iyisi olmak olduğunu vurguladı. Dağlı, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Adana olarak en büyük desteği verdik. Türkiye genelinde AK Parti’nin oylarında yüzde 7’lik bir düşüş var. Adana’da bu oran yüzde 2.5 seviyesinde. Türkiye geneliyle kıyasladığımızda Adana olarak kötü gözükmüyoruz” dedi.
BÜYÜKŞEHİR VE 15 İLÇEYİ ALACAĞIZ
Tamer Dağlı, “Hedefimiz her zaman en iyisi olmak. Parti olarak birinci olmak bizi tatmin etmiyor. Yerel seçimlerle ilgili hemen sahada çalışmalarımıza başlayacağız. Yakaladığımız bu ivmeyi yerel seçimlerde de sandığa yansıtacağız. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 15 ilçede belediye başkanlıklarını kazanacağız. Buna yürekten inanıyorum” ifadesi kullandı.
Toplantıya, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Milletvekilleri Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci ve Şükrü Erdinç de hazır bulundu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°