DEFİNECİLERE JANDARMADAN SUÇÜSTÜ
Manşet Haber 30.04.2022 00:16:33 0

DEFİNECİLERE JANDARMADAN SUÇÜSTÜ

DEFİNECİLERE JANDARMADAN SUÇÜSTÜ






Adana’da kaçak kazı yaptığı belirlenen 4 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı, arama aletlerine el konularak haklarında adli işlem başlatıldı.





Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yüreğir İlçesi Geçitli-Cumhuriyet Mahallesi Dağ Mevkiinde gerçekleştirilen devriye faaliyeti esnasında 4 şahıs jeneratör ile 5 metre derinlikteki kazı çukurunda define aradıkları esnada suçüstü yakalandı. Şahıslarla birlikte bir adet Jeneratör, bir adet Hilti, bir adet Burgulu Delici Uç, yaklaşık 10 metre Elektrik Kablosu ele geçirildi. 4 şahıs adli makamların talimatı ile gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.





GÜNEŞ ENERJİ PANELLERİNDE HIRSIZLIK





Ceyhan İlçesi Gündoğan Mahallesinde bulunan bir firmaya ait şirket yetkilisi Jandarmaya müracaatta bulunarak iş yerine ait güneş enerji panellerine bağlı olan 10 sıra güneş paneli altındaki solar kabloların kesilerek çalındığını bildirdi.





Jandarma Dedektifleri ve Jandarma Ekiplerince; yapılan araştırmada hırsızlık olayını M.E.Y. ve C.Y. isimli şahısların bir araçla gerçekleştirdikleri tespit edildi ve şahıslar geçici konakladıkları Osmaniye’de yakalandı. Şahısların konakladıkları bölgede yapılan aramada çalınan 100 metre kablo parçası ele geçirildi, şahıslar adli makamların talimatıyla gözaltına alınmış ve haklarında adli işlem başlatıldı.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.4° / 23.6°