Demirçalı iktidarı “sağlıksız” buldu
Manşet Haber 13.05.2014 11:55:15 0

Demirçalı iktidarı “sağlıksız” buldu

Demirçalı iktidarı “sağlıksız” buldu

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı,  12 yılı aşkın AKP iktidarında, Adana’nın her alanda olduğu gibi sağlıkta da geri bırakıldığını söyledi. Demirçalı, hastanelerin bina değiştirmekten öteye gidemediğini  belirterek, boşaltılan tarihi Devlet Hastanesi’nin akıbetinin meçhul olduğunu ifade etti.  Demirçalı, AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar’ın Sağlık Bakanlığı’ndaki müsteşarlığı döneminde Yargıtay tarafından kesinleşmiş cezasının olup olmadığını sordu.

ELEŞTİRİYE TAHAMMÜLLERİ YOK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanları gibi AKP milletvekillerinin de eleştiriye açık olmadıklarını, hiçbir eleştiri yapılmasını istemediklerini ifade eden Demirçalı, muhalefetin görevinin eleştirmek ve eksikliklerin, yanlışlıkların ortadan kaldırılmasını ve hizmet akışının sağlanması olduğunu belirtti. “İktidarın görevi laf üretmek değildir. İktidarın görevi hizmet etmektir” diyen Demirçalı, AKP iktidarını sağlık üzerinden eleştirmeyi sürdürdü.

YAPTIRDIĞINIZ HASTANEYİ BİRLİKTE GEZELİM

Demirçalı, Adana Medya Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İktidar sağlık alanında Adana’yı cezalandırdı diyoruz, milletvekilleri alınıyor. Eğer 600 yataklı hastane yaptık diyorsanız, gelin birlikte gezelim. TOKİ’nin yaptırdığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yürekler acısı durumunu görelim. Başbakan’a Adana’da Sağlık Kampusunun temelini attırdınız ne aşamada olduğunu gidip görünüz. Biz Adana’ya yeni sağlık tesislerinin kazandırılmasını istiyoruz.”(Kaynak: Güney Medya Gazetesi)alide_demircali_adana_chp1

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 20.2°