DEMİRÇALI: ‘YÜREĞİR’DE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK’
YEREL YÖNETİM 28.06.2024 10:43:00 0

DEMİRÇALI: ‘YÜREĞİR’DE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK’

Termometrelerin 45 dereceyi gösterdiği Adana’da, Yüreğir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, hissedilen hava sıcaklığının 45 dereceyi aştığı

Termometrelerin 45 dereceyi gösterdiği Adana’da, Yüreğir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam etti.
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, hissedilen hava sıcaklığının 45 dereceyi aştığı
Cumhuriyet Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali  Demirçalı, bunaltıcı sıcaklarda çalışmalarını büyük bir özveriyle gerçekleştirerek, Yüreğir halkına en iyi hizmeti vermeyeçalışan belediye emekçilerine teşekkür etti. Demirçalı, 45 derecede verilen emeğin ve akıtılan alın terinin bu kent için çok kıymetli olduğunu söyledi.


Adana Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çeken Demirçalı, “Büyükşehir ile uyum buna denir. Yüreğir’de asfaltı olmayan sokak, cadde, yol
kalmayacak. Güzel Cumhuriyet Mahallemizde devam eden asfalt çalışmalarımızı denetledik. 45 derece sıcağın altında çalışan ekip arkadaşlarımın emeği çok değerli, çok kıymetli. Tüm Yüreğir halkı adına emekçilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°