DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇINI BÖYLE İZLEDİLER

2.10.2022 13:27:07

DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇINI BÖYLE İZLEDİLER

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu binlerce Demirspor taraftarı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kurdurduğu dev ekranda Adana Demirspor-Galatasaray maçını, stadyum coşkusuyla izledi.
Adana Demirspor-Galatasaray maçına gidemeyen taraftarlar için Büyükşehir Belediyesi dev ekran kurdurdu ve Merkez Park Amfi Tiyatro’ya akan her yaştan binlerce Adanalı, önemli karşılaşmanın heyecanını adeta stadyum coşkusuyla yaşadı.
Cumartesi oynanan Adana Demirspor Galatasaray karşılaşması 0-0 sonuçlandı. Yeni Adana Stadyumu tıklım tıklım dolarken, bilet bulamayan Adana Demirspor sevdalılarının imdadına Adana Büyükşehir Belediyesi yetişti. Merkez Park Amfi Tiyatro’da kurulan dev ekranda maçın canlı yayını gerçekleştirildi. Her yaştan binlerce Adana Demirspor taraftarı Merkez Park Amfi Tiyatro’yu doldurup maçı seyretti.



1

GÜNÜN FOTOĞRAFI

2

SPOR OKULLARI VE ENGELSİZ SPOR OKULLARI AÇILDI

3

YÜREĞİR’DE ESNAF BORÇLARI ÖDENİYOR

4

"İNDİRİMLE EVLİLİK SÜRECİ KOLAYLAŞACAK"

5

KARALAR’DAN ANKARADA’ AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI KUTLAMASI