Demirspor Rekorlar Kitabına Girebilir
Manşet Haber 27.10.2013 22:36:48 0

Demirspor Rekorlar Kitabına Girebilir

Demirspor Rekorlar Kitabına Girebilir

as_adsAdana Demirspor 5 Ocak stadında Mersin İdmanyurdu ile oynadığı maçta, henüz 33. Saniyede Mehmet Eren ile golü buldu.  Bu gol belki de dünya futbolunun en erken atılan golü. Ancak Mavi Lacivertliler 30. Dakikada konuk ekipten Lawal ile eşitliği sağladı.

Adana Demirspor, Mersin İdmanyurdu’na yenilmedi. Ancak, yenemedi de. Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi, tribünlerden “Yücel İstifa” sesleri yükseldi. Tribünlerden teknik direktör Yücel İldiz’i istifaya davet eden bazı taraftarlar bununla da yetinmeyerek Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel ile ağız dalaşına girdi. Tuncel ile taraftar arasında tansiyon yükselince, CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, Demirspor Başkanını dışarıya çıkararak sakinleştirmeye çalıştı.

Ligde istikrar sağlayamayan Adana Demirspor’un teknik direktörü Yücel İldiz, kendisini istifaya davet eden taraftarlar için “Taraftar haklı, bir kaç tane çatlak ses çıkar” diyene kadar, takımı bir an önce toparlamalı. Adana Demirspor, Adanaspor ile yapılan derbi maçtan sonra Çukurova Derbisinde de Mersin İdmanyurdu karşısında puan kaybetti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°