“DEMİRSPOR ALT YAPISI GELECEK VAAD EDECEK”
SPOR 1.08.2024 18:10:00 0

“DEMİRSPOR ALT YAPISI GELECEK VAAD EDECEK”

Mavi-Lacivertli kulübün altyapı sorumluluğuna getirilen Aykut Turan iddialı konuştu:

Adana Demirspor A.Ş. Başkanı Murat Sancak tarafından alt yapı sorumlusu olarak göreve getirilen Aykut Turan, bir zamanlar herkesin gıpta ile baktığı mavi şimşeklerin alt yapısının yeniden eski parlak günlerine dönmesi için gayret göstereceklerini söyledi.

Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu’ndan mezun olduktan sonra Menemenspor’da alt yapı direktörü olarak görev yapan Aykut Turan, Altınordu B takımı ve Bursaspor alt yapısında görev üstlendi.

Emirates’in de alt yapı koordinatörlüğünü yapan, çalıştığı tüm takımlarda büyük başarılar elde eden Aykut Turan, başarının daha da büyüğünü Adana Demirspor’da yakalamak için durmaksızın çalışacaklarını söyledi.

Adana Demirspor’un çok büyük bir camia olduğunu, Türk futboluna bir çok yıldız kazandırdığını, geçmiş yıllarda alt yapıdan A takıma çok sayıda oyuncu verildiğine dikkat çeken Aykut Turan, “Ben ve ekip arkadaşlarımızın mottosu;  çok çalışmak, adaletli olmak ve üretmek üzerine kuruldu.  İnşallah Adana’nın gelecek vaad eden genç yeteneklerini ve Türkiye’de tespit ettiğimiz yıldız oyuncularımızı Adana Demirspor’a ve Türk futboluna kazandırmak için tam mesai çalışma gerçekleştireceğiz. Demirspor alt yapısının daha kaliteli olması ve her yıl A takıma en az 1-2 futbolcu kazandırmak için elimizden geldiğince çalışacağız. Alt yapılarda üretken ve sürdürülebilir olmak çok önemli.  Mavi şimşeklerin alt yapısı adeta futbolcu fabrikası gibi olacak. Her yönüyle yetenek saçan gençlerimizi yetiştirecek ve A takımımıza vereceğiz. Bize güvenen başta başkanımız Murat Sancak olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 


Anahtar Kelimeler: “DEMİRSPOR YAPISI GELECEK EDECEK”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

35.5° / 23.5°