Demirspor’da Başkan değişmedi
Manşet Haber 28.06.2014 01:26:20 0

Demirspor’da Başkan değişmedi

Demirspor’da Başkan değişmedi

ads_2014_kongre_gunaydınAdana Demirspor’un ertelenen kongresinde arayışlar sonuç vermedi, başkanlığa yeniden Selahahattin Aydoğdu seçildi.

Emekçilerin takımı olarak bilinen Adana Demirspor kongresini kentin en lüks oteli Sheraton’da yaptı.  Adana Demirspor Genel Kurulu’nu yöneten Divan Başkanı Edip Gülnar ile bir taraftar arasında başlayan sözlü sataşma, otel dışına taştı ve yumruklar konuştu.  Güvenlik önleminin yetersiz olduğu gözlenen ve kısa sürede büyüyen kavga, polisin biber gazı kullanması ile edenlere biber gazı sıkarak dağıtmaya çalıştı, ancak olay yine de yatışmadı. Yaklaşık yarım saat süren kavga sırasında bazı taraftarlar çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenen kongrede, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün girişimi sonuçsuz kaldı. Mevcut Başkan Selahattin Aydoğdu, kongreye tek liste ile seçime girdi. Aydoğdu, yapılan seçim sonrası yeniden mavi lacivertli kulübün başkanlığına seçildi.

Adana Demirspor genel kurulunda onursal başkanlığa Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Fahri Başkanlığa ise Hüseyin Sözlü getirildi. Selahattin Aydoğdu Başkanlığındaki Adana Demirspor yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yeni seçilen yönetim şu isimlerden oluştu:

Cahit Sınmaz, M. Emin Yumuşak, Tamer Gürcan, Ahmet Ecemiş, Kazım Bozan, İmam Gazali Hıradağı, Zübeyt Şendur, Naci Heybeli, Fatih Otluoğlu, Ertuğrul Doğaner, Ümit Onatça ,Demet Ertem

DENETİM KURULU:Hasan Özkan, Mustafa Konur ve Veysel Arslan

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.6° / 15.1°