Tarih: 14.12.2015 16:01

Demirspor’da Özköylü İle Yollar Ayrıldı

Facebook Twitter Linked-in

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, teknik direktör Osman Özköylü ile 07/08/2015 başlangıç, 31/05 2016 tarihli sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini bildirdi.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen mavi-lacivertli kulübün başkanı Sedat Sözlü, “Kayseri Erciyesspor karşısına mazereti olamayacak bir yenilgi sonrası teknik direktörümüz Osman Özköylü bana istifa etmek istediğini iletti. Ben de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla biraraya gelip hocamızla yollarımızı ayırdık. Osman hocamızın ismi bu kulüpte her zaman çok güzel bir şekilde anılacaktır” dedi.

Yeni teknik direktör konusundaki soruları da cevaplayan Başkan Sözlü, yönetim kuruluyla görüşüp, yeni teknik ekibi belirleyeceklerini ifade etti.

Yerel bir gazetenin kendileriyle ilgili olarak izah edilemeyecek bir şekilde suçlama yaptığını da belirten Sedat Sözlü, “Bizi siyasi olarak da olsa yıpratmaya çalışan bu isimler hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuyorum. Biz bu ramanın ağırlığını çok iyi biliyoruz. Duruşumuz her zaman dikdir ve dik kalacak. Biz çok güçlü geldik, güçlü kalacağız. Sonuçta Adana Demirspor’a zarar verenlere engel olacağız” şeklinde konuştu.

ÖZKÖYLÜ’DEN AÇIKLAMA

Mavi-lacivertli takımın teknik direktörlüğü görevinden istifa eden Osman Özköylü, “Bugüne kadar bize destek veren Adana Büyükehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kulüp başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu büyük Adana Demirspor taraftarını hiçbir zaman unutmayacağım. Ben ve ekibimdeki tüm arkadaşlarımın duaları her zaman için Adana Demirspor için olacaktır” dedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —