Demirspordan öğrenci ziyareti
Manşet Haber 13.11.2012 15:04:51 0

Demirspordan öğrenci ziyareti

Demirspordan öğrenci ziyareti

Adana(Ulus)-- Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, Futbol Şube Sorumlusu Ramazan Çimen ile takım kaptanları Erman, Hüseyin ve kaleci Şener, Yeşilevler İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilere Adana Demirspor tişörtü hediye etti.

Mavi-lacivertlileri, öğrenciler okul girişinde çok büyük bir coşkuyla karşıladı. Öğrenciler, Demirspor tişörtleri ve okul defterlerini futbolculara bol bol imzalattılar. Törende İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muharrem Gelen de hazır bulundu.

Cumartesi günü saat 19.00’da 5 Ocak Stadı’nda Adana Demirspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan 1461 Trabzon maçına, Yeşilevler İlköğretim Okulu’nun 12 yaş altı öğrencilerini anneleriyle birlikte davet eden Kulüp Başkanı Önder Serin, “Seyircisiz oynayacağımız bu karşılaşmada bayanlar ve çocukların takımımıza destek vermesini bekliyoruz. Bundan sonra kendi evimizde oynayacağımız tüm karşılaşmalarda 100 öğrencimizi misafir edeceğiz” dedi.

Serin ayrıca ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muharrem Gelen ile görüşerek, diğer okullardaki 12 yaş altı öğrencilerin de anneleriyle birlikte 1461 Trabzon maçına gelmeleri için öneride bulundu.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°