DEMİRSPOR BAŞKANINI SEÇTİ
Manşet Haber 30.05.2017 18:55:21 0

DEMİRSPOR BAŞKANINI SEÇTİ

DEMİRSPOR BAŞKANINI SEÇTİ

Adana Demirspor’un olağanüstü genel kurulu yapıldı, başkanlığa geçmiş dönemde de başkanlık yapan Mehmet Gökoğlu seçildi.
Sedat Sözlü’nün aday olmadığı Adana Demirspor’un olağanüstü genel kurulu bugün Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda olağanüstü güvenlik önlemleri altında yapıldı. 2 TOMA ve çevik kuvvet polisinin geniş güvenlik önlemi aldığı ADS olağanüstü kongresinde Divan Başkanlığını Av. Aziz Elbek yaptı. Mehmet Gökoğlu ve Nilay Ateşoğlu’nun aday olduğu olağanüstü kongrede Adana Demirspor´un yeni başkanlığına eski başkanlardan Adana Büyükşehir Belediyesi´nin MHP´li Meclis Üyesi Mehmet Gökoğlu 191 oyla seçildi. Nilay Ateşoğlu seçimde 35 oy alabildi.
Adana Demirspor Başkanı seçilen Mehmet Gökoğlu´nun listesinde “Şentürk Çalık, Azik Kaya, Ümit Onatça, Erdinç İpek, Şerif Güler, Aziz Can Eken, Mehmet Yalçın, Levent Duyuler, İmam Gazali Hıradağı, Casim Korkmaz, Murat Çardak, Kazım Bozan, İsmail Tanrıverdi, Mustafa Selek, Önder Kaypak ve İzzettin Turgut” yer aldı.
Demirspor’un yeni Başkanı Mehmet Gökoğlu, doğru transfer yaprak güçlü bir teknik ekiple transferleri gerçekleştirmek istediğini açıkladı. Gökoğlu, “Kalıcı gelirler elde etmek istiyoruz. Kulüp ayrı, Demirspor Vakfı ayrı olmak üzere de bir vakıf kurup kalıcı gelirleri bu vakıfta toplamak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.
Taraftarların kongre üyesi olması en büyük özlemimizdir´ dedi.
Öte yandan olağanüstü kongrede Adana Demirspor´un tüzük tadilatı ile sosyal medya üzerinden Adana Demirspor´a, markasına, yöneticilerine yapılacak hakaretlere cezai müeyyide getiren ve kulüp yönetimine talip olmaya yönelik tüzük maddelerinin tadilleri ayrı ayrı oylanarak oy çokluğu ile kabul edildi.
Demirspor başkanlığını bırakan Sedat Sözlü,toplam borcunun 29 milyon 68 bin lira, alacaklarının ise 532 bin lira olduğunu açıkladı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.4° / 21.6°