DEPREM YARALARI SARILIYOR
GÜNCEL 4.09.2024 16:21:00 0

DEPREM YARALARI SARILIYOR

Vali Yavuz Selim Köşger; deprem yaraların sarılması için Adana’da herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde, İl Müdürü Hasan Alan ile kurum personeli tarafından karşılanan Vali Yavuz Selim Köşger; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra 6 Şubat Depremleri’nin ardından yapılan tüm faaliyetlerle ilgili İl Müdürü Alan’dan detaylı bilgi aldı.

Vali Köşger; deprem felaketinin ardından vatandaşlarımızın yarasını hızla sarmak için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini, bu amaçla gerçekleştirilen çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. 

Adana'nın kalkınmasına katkı sunacak tüm faaliyetlerin en iyi şekilde yerine getirilmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten Vali Köşger, yapılan tüm çalışmalarda emeği geçen herkese İl Müdürü Alan’ın nezdinde teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Abdullah Şahin'in de katıldığı ziyarette, deprem sonrası yapılan çalışmalarda değerlendirildiği bildirildi.

 


Anahtar Kelimeler: DEPREM YARALARI SARILIYOR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.4° / 23.1°