Dertlerinizi haykırmak için Meclise gitmek istiyorum
Manşet Haber 15.03.2015 12:19:05 0

Dertlerinizi haykırmak için Meclise gitmek istiyorum

Dertlerinizi haykırmak için Meclise gitmek istiyorum

riza_mete_sol_meclis (1)Eğilim yoklaması öncesi çalışmalarına hız veren CHP Adana Milletvekili A.Adayı Op.Dr. Rıza Mete, “Ben halkıma yoksullara bakarak siyaset yapacağım” dedi.



CHP’nin yeni açılan Toroslar Mahalle Temsilciliği’nde ve Beyazevler ile Yurt Mahallesi’nde kahvehane toplantılarına katılan Op. Dr. Rıza Mete, kalabalık gruplar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Partilileriyle buluşan Mete, eğilim yoklaması için aday adaylarının oy pusulasında sıralama numarasının belirlendiğini ve kendisinin 37 sıra numarasıyla oylamaya gireceğini açıkladı. Partililerle birlikte olmaktan şeref duyduğunu ifade eden Op. Dr. Rıza Mete, siyasetin sokaklardan ve varoşlardan örgütlenerek başlanmaması durumunda başarıya ulaşılamayacağını vurguladı.riza_mete_sol_meclis (2)

Halka ve yoksullara bakarak siyaset üreteceğini kaydeden Mete, “Siyasetin yeri sokaklardır. Büro siyaseti yapmaktan vazgeçeceğiz. Tekrar sokaklara çıkacağız örgütlü biçimde mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımız eğilim yoklamasında kendi haklarını savunacak adaylar için tercihini kullanmalıdır. Ben sokak siyasetinden yanayım. Mecliste sizin dertlerinizi haykırmak ve onlara çözüm bulmak için desteğinizi istiyorum” diye konuştu.

riza_mete_sol_meclis (3)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.8° / 22.1°