DEVA KOZAN ADAYINI TANITTI
YEREL YÖNETİM 25.02.2024 14:19:00 0

DEVA KOZAN ADAYINI TANITTI

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, Kozan belediye başkan adayı Serdar Dervişoğlu’nun aday tanıtım toplantısına katıldı.

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, Kozan belediye başkan adayı Serdar Dervişoğlu’nun aday tanıtım toplantısına katıldı. 

Kozan ilçe başkanlık binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına Adana Milletvekili Sadullah Kısacık,  Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Milli, Sarıçam Belediye Başkan Adayı Sibel Demirci, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yavuz Altun, Feke Belediye Başkan Adayı Doğukan Dırağan Aladağ Belediye Başkan Adayı Ahmet Ballı ve teşkilat mensupları da eşlik etti. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Milli seçmen desteğinin önemine değinerek, “Parti olarak verdiğimiz yerel seçim startını siz değerli Kozanlı hemşehrilerimizin katılımıyla veriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerden aldığımız güçle çıktığımız bu yolda, DEVA Belediyeciliği için ilk adımımızı Kozan’da atıyoruz. Yine sizlerden aldığımız güçle de Adana’ya sahip çıkmak adına çıktığımız bu yolda DEVA Belediyeciliği anlayışımızı, Kozan’dan başlatarak diğer 15 ilçemize yayacağız” dedi.

Kozan Belediye Başkan Adayı Serdar Dervişoğlu, hizmet odaklı DEVA Belediyeciliği anlayışyla Kozan’da yönetime talip olduğunu ifade ederek, Kozan için yapacağı çalışmaları anlattı. 

Adana’nın ve Kozan’ın yıllarca hak ettiği noktaya gelemediğini ifade eden Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, “DEVA Partisi’nin, Adana’da yerel seçim startını vermiş oluyoruz. Kozan, sahip olduğu jeopolitik konumuyla, tarihi ve kültürel zengiliğiyle, tarımsal üretimiyle, yan sanayi tesisleriyle büyük bir potansiyele sahip olmasına karşılık bu potansiyelini kullanamayan bir ilçemiz. Kozan’ın makus talihini tersine çevirmek isiyoruz.” dedi.

Yerel yönetimlerde parti veya ideoloji değil, hizmet odaklı belediye başkanlığının önemine vurgu yapan Kısacık, “Bu koltukların bir sorumluluğu ve vebali var”, dedi: “Siyaset bir kamu işidir. Bir belediye başkanı göreve geldikten sonra yaşadığı her dakika itibariyle başkanlığını yaptığı şehrin, mahallelerin ve vatandaşlarıyla alakalı her şeyden sorumludur. Vatandaşlarımızın yürüdüğü ve seyahat ettiği yollar, şehirlerimizin temiz havası, günlük içtiğimiz suyun kalitesi, çocuklarımızın oynadığı parklar, kamusal alanlarımızın güvenliği, temizliği... hepsi belediye başkanının çalışmasına bağlıdır. Bu bakımdan belediye başkanlığı görevi, bir partiye veya ideolojiye sırtını dayayarak değil; hak edenin, şehrine hizmette ve vatandaşlarına daha yaşanabilir refah bir hayat sunacak çalışmalarla, projelerle başkanlığı hak edenin gelmesi gereken bir görevdir. Çünkü bu görevin bir sorumluluğu, ağırlığı ve vebali var.”  


Anahtar Kelimeler: KOZAN ADAYINI TANITTI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

31.6° / 22°