Develi, Hacı Bektaşi Vakfında
Develi, Hacı Bektaşi Vakfında
CHP Adana Milletvekili Turgay Develi Hacı Bektaşi Veli Vakfı Adana Şubesini ziyaret ederek, lokma gününe katıldıHacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şubesinin her hafta düzenli olarak yaptığı lokma etkinliğinin bu haftaki konuğu CHP Adana Milletvekili Turgay Develi oldu. Lokma etkinliğine ayrıca, Dr. Halit Atik ve Mekin Şahin de katıldı.
Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Saim Yılmaz ve yöneticilerle görüşen CHP Adana Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Develi, Vakfın sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Vakıf Başkanı Saim Yılmaz, en önemli sorunlarının bitirilmemiş olan Vakıf binasının bir an önce bitirilmesi gerektiğini söyledi.
Turgay Develi, Vakıf binasının bitirilmesi için üzerine ne görev düşüyorsa onu yapmaya hazır olduğunu belirtti ve şunları söyledi.
“Vakıfın bir kültür kompleksi olarak yalnızca alevi yurttaşlarımıza değil, tüm Çukurova’ya dershanesiyle, tiyatro salonuyla ve toplantı salonlarıyla büyük bir hizmet vereceğine inanıyorum. Böyle bir kompleksin eksikliği Çukurova ve tüm Adana da hissedilmektedir. Ben üzerime ne görev düşüyorsa onu yapmaya hazırım. Vakıf binasının bitirilmesi için elimden gelen çalışmayı yapacağım.”
Yükleniyor
Yükleniyor
Yükleniyor
Editörün Seçimi
-
1
CHP’DEN ADANA'DA DOĞU AKDENİZ YEREL MEDYA BULUŞMASI
-
2
Turgay DEVELİ Yazdı/ BAŞUCUNDAN BLOKE EDİLEN PARTİ
-
3
İfral TURGUT Yazdı / İMAMOĞLU İÇİN 2430 YIL İSTENİYOR
-
4
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN “POZANTI ATIK SU” AÇIKLAMASI
-
5
CHP’Lİ DOYGUN’UN ÜLKÜ OCAKLARI ZİYARETİNDE SON DURUM
-
6
AMERİKA ADANA KONSOLOSLUĞUNU BOŞALTMA KARARI ALDI
-
7
KADINLAR KOOPERATİFLEŞİYOR
-
8
MERALARDA OTLATMA BEDELİ AÇIKLANDI
-
9
ADANA AK PARTİ'DE RAMAZANDA İLÇE ZİYARETLERİ
-
10
DİYABET GÖZ SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR!
-
11
İbrahim ORTAŞ yazdı/ KADININ GÖRÜNMEYEN EMEĞİ VE TOPLUMSAL EŞİTLİK ARAYIŞI
-
12
“KADINLARIN EŞİTLİK ÇIĞLIĞI HİÇBİR DUVARI TANIMAZ”
18.6° / 7.2°

