Devlet Üniversitelerinden Güç Birliği
Manşet Haber 21.02.2016 20:51:26 0

Devlet Üniversitelerinden Güç Birliği

Devlet Üniversitelerinden Güç Birliği

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül’ü ziyaret ederek, iki üniversite arasında yapılacak işbirlikleri ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

cu_btu_rektorleri (1)ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, aynı şehrin iki üniversitesinin birbirine her konuda destek çıkmasının gerekliliğine vurgu yaptı,Kentimiz ve bölgemiz için dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
cu_btu_rektorleriProf. Dr. Aykut Gül, ABTÜ olarak Çukurova Üniversitesi ile hiçbir zaman ayrı gayrı olmayacaklarını, her zaman birlikte hareket edeceklerini bildirdi. Prof. Dr. Gül, “Yerleşkemizin inşaat sürecinin devam ediyor olmasından dolayı gelişim sürecimizde sıkıntılar yaşıyoruz. Bu bağlamda bazı birimlerimizin faaliyetlerini ÇÜ bünyesinde devam ettirmesi konusunda fikir birliğine vardık. Bunun için çok yakında bir protokol imzalayacağız. Bu protokolü aynı şehirdeki iki üniversitenin kardeşliğini simgelemesi açısından da ayrıca önemsiyoruz.  Teknokent için de ortak bir çalışmamız olacak. Bunun dışında diğer konularla ilgili fikir alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

38.7° / 24.7°