DİŞ HEKİMLERİ ODASINDA FATİH GÜLER, GÜVEN TAZELEDİ
Manşet Haber 12.04.2022 17:00:30 0

DİŞ HEKİMLERİ ODASINDA FATİH GÜLER, GÜVEN TAZELEDİ

DİŞ HEKİMLERİ ODASINDA FATİH GÜLER, GÜVEN TAZELEDİ






Adana Diş Hekimleri Odası Olağan Genel Kurulunda seçimlere tek liste ile gidildi,  Fatih Güler güven tazeledi.





Divan Başkanlığını İyi Parti Adana Milletvekili Dt. Metanet Çulhaoğlubub yaptığı genel kurula





Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB) Başkan Vekili Dt. Hasan Yaman, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, Adana Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nihat Köse, Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz ve diş hekimleri katıldı.





Diş Hekimleri Odası Başkanı  Fatih Güler, gündem gereği yaptığı konuşmada “İktidarın sözcüsü durumuna düşmeden devletimizin ve milletimizin yanında olmaya, muhalefetin sözcüsü durumuna düşmeden meslek politikalarında gerektiğinde sonuna kadar muhalefet etme tanımıyla çizgimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Genç meslektaşlarımızın da bu çizgiyi koruyacağına inancım tamdır. Meslek odası olarak bu desturdan vazgeçmememiz gerekmektedir. Çünkü meslektaşlarımızın içerisinde her profil ve her dünya görüşünden insanlar vardır. Hep bir arada durmamız bu çizgiye bağlıdır.” dedi.





YENİ YÖNETİM





Dt. Fatih Güler, Yard. Doç. Dr. Dt. Hasan Boğa, Dt. Nevin Kilecioğlu, Uz. Dt. Metin Ersoy, Dt. Mustafa Kalat, Dt. Süleyman Dilek, Uz. Dt. Oğuzhan Ünal, Dt. Yunus Emre Kocacık ve Doç. Dr. Dt. Adile Şehnaz Yılmaz önümüzdeki günlerde mazbatalarını almanın ardından kendi aralarında görev bölümü yapacak.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

37.3° / 22.7°