Tarih: 02.06.2018 12:32

DOĞAL GAZ KISA ZAMANDA KENDİNİ AMORTİ EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yaz başlarken her eve uğrayan temizlik rüzgârı; boya badana, tadilat, eşyaları eleme ve kullanılmayanları kaldırma derken büyür de büyür. Evinizin tadilat ve boyaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız ve henüz doğal gaz tesisatınızı yaptırmadıysanız; dip köşe bir temizliğe başlamışken, tadilatlarınıza doğal gaz tesisat dönüşümünü de ekleyebilirsiniz.

Doğal gaz tesisat dönüşümünüzü yaz aylarında yaparak hem bu süreci daha kolay hale getirebilirsiniz hem de pişirme ve sıcak su ihtiyacınıza daha ekonomik bir çözüm bulmuş olursunuz. Mutfak tüpünün bitmesi, odalar arasındaki ısı farkı, duşun yarıda kalması gibi şikâyetleri ortadan kaldıran doğal gaz, günün her saatinde pratik kullanım imkânı sunuyor. Diğer yakıtlardan farklı olarak ön hazırlık gerektirmeyen; is, duman, kül gibi atık madde oluşturmayan, isteğe göre tüm odalara aynı ısıyı sağlayabilen doğal gaz tesisatınızı, yaz aylarında yaptırarak gözünüzde büyüyen işleri daha konforlu hale getirip kış şartlarına şimdiden hazırlanabilirsiniz.

Doğal gaza geçerken önemli bir nokta da bu süreçte yapılacak masrafın, doğal gazın sağlayacağı tasarrufla çok kısa sürede karşılanabiliyor olması. Tüketici açısından bakıldığında doğal gaza geçmenin aile bütçesine önemli katkıları bulunuyor. Doğal gaz, tüp gazdan 5 kat; elektrikle karşılaştırıldığında ise yaklaşık yüzde 70 daha ucuz olmasıyla bütçeye önemli ölçüde katkı sağlıyor.

Ocak ve sıcak su için başvurulan alternatif seçeneklerin toplam tutarı ile karşılaştırıldığında doğal gaz dönüşümüne yapılacak yatırım kendini çok kısa sürede amorti ediyor. Üstelik tesisat çalışmaları tamamlanıp doğal gaz kullanıma hazır hale geldikten sonra kullanıcılarına kesintisiz enerji ve konfor sunuyor.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —