Doğum Çatlakları Çözümsüz Değil
Manşet Haber 12.12.2013 16:34:03 0

Doğum Çatlakları Çözümsüz Değil

Doğum Çatlakları Çözümsüz Değil

PRP Platelet Rich Plazma (Yani trombozsit ve büyüme faktörlerinden zengin plazma)  tedavisi,  spor hekimleri tarafından yaralanmaların daha hızlı iyileştirilmesi için uygulanıyordu. Daha Sonra kozmetik alanında da çok etkili bir tedavi olarak, yüz gençleştirme, akne tedavisi, cilt sarkmalarında ve çatlaklarda uygulanmaya başlandığını ifade eden Karboksipunktur Uzmanı Dr. Fevzi Özgönül, özellikle diz protez ameliyatı bekleyen hastaları yaşam kalitesini çok daha fazla artırdığını söyledi.

Bu uygulamayı yapan doktorlardan birisi olan Karboksipunktur Uzmanı Dr. Fevzi Özgönül, 3. Jenerasyon PRP tedavisinin özellikle cilt gençleştirmede de diğer tüm kozmetik tedavilerden çok daha etkili olduğunu ve bu tedavinin hiçbir yan etkisi olmadığını belirtti. PRP tedavisi tek başına olduğu gibi başka tedaviler ile birlikte uygulanarak daha etkili sonuçlar alınmaya çalışıldığını sözlerine ekleyen Özgönül, 2. Jenerasyon diye adlandırılan ozon terapi ile birlikte uygulandığında daha başarılı sonuçlar alınabileceğinin altını çizdi.

hamilelik_karinSon olarak 3. Jenerasyon PRP tedavisi diye adlandırılan, Karboksipunktur destekli PRP tedavisi uygulanmaya başlandığını ifade eden Dr. Fevzi Özgönül sözlerine şu şekilde devam etti;

“Karboksipunktur tedavisinin, endokrin sistem ve sindirim sisteminde oluşturduğu tetiklenmeyle birlikte önerilen yüksek kalorili ve ritmik beslenme ile birlikte vücudumuz güçlendi, fazla kilolardan kurtulmanın yanı sıra güçlü vücuttan kaliteli PRP elde edilir ve sağlıklı ve güçlü beslenen bir bedende bu tedavi daha etkili olur denilerek, Karboksipunktur destekli PRP uygulamasına başlandı.”

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

34° / 20.4°