DOĞUM GÜNÜNDE EMEKLİ OLDU

25.05.2017 19:04:39

DOĞUM GÜNÜNDE EMEKLİ OLDU

Adana Sağlık Müdürlüğü’nde çeşitli görevlerde bulunan Adana Devlet Hastanesi Laboratuvar Teknisyenleri Sorumlusu Muzaffer Yüksel doğum gününde emekli oldu, mesai arkadaşları ‘Veda Gecesi’ düzenledi.
Kazancılar Restauranta düzenlenen veda yemeğinde tertip komitesi adına konuşan Dr. Nadir Duman, “Muzaffer Ağabey artık emekli bir emekçidir. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde mesai arkadaşlarına aynı mesafede durup, koruyup, kollayıp, artı değer oluşturarak kalbimize taht kurmuştur. Kimimizin ağabeyi, kimimizin babası, kimimizin sırdaşı olmuştur. Emekli olarak mesai arkadaşlığımızı sonlandırıyor ama ebedi olarak her zaman kendisini yanıbaşımızda bulacağımızı biliyoruz. Açtığı bu yeni sayfada kendisine sağlıklı çok uzun yaşam dilerken bizlere aşıladığı dürüstlük ilkesi ile yolumuza devam edeceğiz.” dedi.
“ONURE OLDUM”
Geceyi organize eden Devlet Hastanesi Laboratuvar Uzmanları Dr. Can Koçak, Dr. Nadir Duman, Dr. Mustafa Cesur, Laboratuvar Teknisyenlerinin yanı sıra Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Metin Yumuşak, Devlet Hastanesi Sağlık İşleri Müdürü Birgül Fidan’ın katıldığı gecede aynı zamanda Sağlık Sosyal ve Hizmet Emekçileri Sendikası(SES) Başkanlığını da yürüten Muzaffer Yüksel, duygularını gizleyemedi. 40 yılı aşkın süre Adana Sağlığına emek veren Yüksel, “Dostlarım hoşça kalın. Sizleri canımın içinde götürüyorum. Herkes para biriktirir, mal mülk biriktirir ama ben gördüğünüz gibi insan biriktirmişim. Böyle bir gece düzenleyerek beni onure ettiniz. Sizleri her zaman çok sevdim. Sevmeye devam edeceğim. İyi ki sizleri tanımışım. İyi ki dostlarımsınız.” diye konuştu.
TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİMuzaffer Yüksel (1)
Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Metin Yumuşak’ın Adana Devlet Hastanesi Biokimya Laboratuvarı Çalışanlarına adına Muzaffer Yüksel’e verdiği teşekkür plaketinin ardından üzerinde Muzaffer Yüksel’in fotoğrafı bulunan yaş pasta kesilmesi ile hatıra fotoğrafı çekildi.



1

ADASO’DA YEŞİL VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM DESTEK PROGRAMLARI KONUŞULDU

2

"ÜRETEN DE, TÜKETEN DE MAĞDUR"

3

KALP VE DAMAR SAĞLIĞINIZ İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!

4

“KALP SAĞLIĞI İÇİN HER YAŞTA HAREKET ŞART”

5

SEYHAN’I YÜREĞİR’E BAĞLAYAN YAVUZLAR KÖPRÜSÜ AÇILDI